Rihanna a jövő évi Super Bowl halftime show-jában tér vissza!

Rihannáról az utóbbi időben gyermeke májusi születése óta csak a felszedett kilóival kapcsolatban lehetett híreket olvasni. Most viszont nagyot robbantott, hiszen, ahogyan az NFL hivatalos Tweetjében is látható, Rihanna kapta meg a lehetőséget, hogy soron következő, LVII halftime show-t elvigye a Super Bowl-on.

Rihannáról az utóbbi időben gyermeke májusi születése óta csak a felszedett kilóival kapcsolatban lehetett híreket olvasni (mi is írtunk róla, itt olvashatod újra a cikket – a szerk.). Most viszont nagyot robbantott, hiszen ahogyan az NFL hivatalos Tweetjében is látható, Rihanna kapta meg a lehetőséget, hogy soron következő, LVII halftime show-t elvigye a Super Bowl-on.

Meglepetések sora zajlik most a Super Bowl háza táján, hiszen ahogy tegnap mi is leközöltük, Taylor Swift kapta volna meg a lehetőséget a jövő év február 12-i halftime showra, hogy az NFL 2022/2023-as szezonjának döntőjében felléphessen az egész világ által követett, nagyszabású produkció keretében. A visszautasítás lehetséges okait keresd korábbi cikkünkben.

Ha valaki esetleg nem követi az amerikai focit, akkor is tudhatja, milyen rangos zenei elismerés ez világszerte, a nemrégiben megházasodott J.Lo (legutóbbi cikkünket itt találod róla – a szerk.) például még egy dokumentum filmet is forgatott ezzel kapcsolatban, a NetFlix saját gyártású munkájaként. A film arról szól, mi minden vezetett odáig, hogy megkaphatta ezt a rangos műsort, latinaként az Egyesült Államokban.

Visszatérve Rihannához, aki 34 éves kora ellenére 8 önálló stúdióalbummal is büszkélkedhet, eddig 9 Grammy-díjjal és 13 American Music Awards-díjjal is kitüntették, igazán nagy dobás mind az NFL-nek, mind pedig a szülése után visszatérő barbadosi énekesnőnek.

Ha emlékszünk, 2019-ben Rihanna egyszer már visszautasította ezt a lehetőséget az amerikai futballista-polgárjogi aktivistával, Colin Kaepernickkel való negatív bánásmód miatt. A sportoló George Floyd halála és az azt követő antirasszista tüntetések után került ismét köztudatba. Ő volt az, aki a rendőri brutalitásra és az az lenne való tiltakozásra akarta felhívni a figyelmet és a meccsek előtt a himnusz alatt újra és újra térdre ereszkedett, ezzel nyilván kihívta maga ellen a sorsot, számkivetett lett. Történetéből egyébként szintén NetFlix sorozat lett, ezt már csak az érdekesség kedvéért osztjuk meg.

Őszintén, nagyon drukkolunk Rihannának és kívánjuk, hogy a showra való felkészülés alatt és az egész produkció idején minden a legjobban alakuljon számára!

A lead kép forrása: Facebook.com / Rihanna