Újra Quimby koncerttől lesz hangos a Budapest Park!

Közel 3 év kihagyás után most szombaton, október 1-jén áll teljes létszámmal újra színpadra a Quimby zenekar. A koncert érdekessége, hogy egy Family&Friends "bemelegítő bulit" is tart a banda az Akvárium Klubban holnapután, szeptember 28-án 19:00-tól, ahova a férőhelyek korlátozott 200 fő erejéig érhetőek el.

Közel 3 év kihagyás után most szombaton, október 1-jén áll teljes létszámmal újra színpadra a Quimby zenekar. A koncert érdekessége, hogy egy Family&Friends „bemelegítő bulit” is tart a banda az Akvárium Klubban holnapután, szeptember 28-án 19:00-tól, ahova a férőhelyek korlátozott 200 fő erejéig érhetőek el.

Az elmúlt időszak nem telt haszontalanul a zenekar háza táján, még ha nem is hallattunk magunkról. Beszélgettünk, terveztünk és most már hivatalosan is bejelenthetjük Nektek: 
hosszú idő után 2022. október 1-jén áll újra színpadra a Quimby zenekar a Budapest Parkban
” – olvashatjuk a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. 


„Izgalmas és tartalmas időszak előtt állunk. Reméljük októberben Ti is ott lesztek velünk és újra együtt ünnepelhetünk a szabad ég alatt! Az early bird jegyek már elérhetők a Budapest Park oldalán. Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra!”– írja rajongóinak a Quimby a bejegyzésben. A visszatérés kapcsán a banda egy videóval is kedveskedett nekünk hivatalos YouTube-csatornáján, amelyre kattintva GYIK-jelleggel sok-sok kérdésünkre választ kaphatunk.

Ha nem szeretnél lemaradni az év utolsó hónapjainak egyik legnagyobb bulijáról, akkor csapj le a Budapest Parkos jegyekre ide kattintva vagy akár az Akváriumos bemelegítésre (kattint a jegyekért ide), amelyek már valóban csak korlátozott számban érhetőek el.

A lead kép forrása: Facebook.com / Quimby