Rihanna hivatalosan is visszatért!

Rihanna hivatalosan is visszatért!

Ma éjfélkor (helyi idő szerint) új dallal, klippel jelentkezik Rihanna, aki májusban adott életet kisfiának. Azóta már elvállalta a SuperBowl LVII halftime show-ját is és most rajongói nagy örömére nemcsak vörösszőnyeges eseményen, hanem a streaming felületeken is visszatér legújabb szerzeményével.

Ma éjfélkor (helyi idő szerint) új dallal, klippel jelentkezik Rihanna, aki májusban adott életet kisfiának. Azóta már elvállalta a SuperBowl LVII halftime show-ját is (erről szóló cikkünket itt éred el – A szerk.) és most rajongói nagy örömére nemcsak vörösszőnyeges eseményen, hanem a streaming felületeken is visszatér legújabb szerzeményével.

Az énekesnő és rapper párja, Asap Rocky a kisfiuk májusi születése óta először tették tiszteletüket vörösszőnyeges eseményen, ez pedig a Fekete Párduc 2. részének (Black Panther: Wakanda Forever) Los Angeles-i premierjén történt, nyilván beragyogták az eseményt.

S ha a halftime show elvállalása nem lett volna még elég, akkor ‘Lift Me Up’ címmel hamarosan megtekinthető Rihanna legújabb szerzeménye is, amelynek short-linkjét itt éred el, hogy feliratkozhass.

Cikkünket frissítettük, a dal Visualizer verziójáért ide kattints:

Ha valaki, Rihanna nagyon jól ütemezi a visszatérést, amely sok más, korábban üstökösként berobbant, majd állócsillagként tündökölni látszó sztár esetében mégsem sikerült.

Nagyon kíváncsiak vagyunk a folytatásra.

A lead kép forrása: Facebook.com / Rihanna