Backstreet Boys

A november 2-i Backstreet Boys koncertre megvan már a jegyed?

A Backstreet Boys minden idők egyik legtöbb lemezt eladó zenekara. Így nem meglepő, hogy világkörüli DNA turnéjuk olyan népszerű, hogy bejelentették folytatását, és az egyik utolsó európai állomásként Budapestet is megjelölték. Jövő szerdáig már nem kell sokat aludni és az Arénában kezdetét veszi a 'Backstreet's Back...'

A Backstreet Boys minden idők egyik legtöbb lemezt eladó zenekara. Így nem meglepő, hogy világkörüli DNA turnéjuk olyan népszerű, hogy bejelentették folytatását, és az egyik utolsó európai állomásként Budapestet is megjelölték. Jövő szerdáig már nem kell sokat aludni és az Arénában kezdetét veszi a ‘Backstreet’s Back…’

Az európai helyszínek közül most Mannheim, München és Bologna volt épp soron, legfrissebb posztjukban is látható.

A maguk idejében valódi tinibálványokká avanzsált srácok bandája utoljára 2019-ben koncertezett Európában, több mint 350 ezer jegyet adtak el akkor. Aktív pályafutásuk alatt rengeteg #1 slágert írtak, számtalan díjat is elnyertek, és a több, mint 130 millió eladott lemez világszerte is csak azt igazolja, a zenetörténelem részeivé váltak.

2019 elején a Backstreet Boys kiadta DNA címmel 10. stúdióalbumát, amely 1. helyen debütált a slágerlistákon. 2019 májusában indultak el The DNA World Tourral, amely 18 év után a csapat legnagyobb turnéja volt, és végig teltházas koncerteket adtak Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában. A budapesti koncertre is napok alatt elfogyott az összes belépő.

Örömhír a rajongók számára, hogy a zenekar karácsonyi dallal is készül az idei szezonban.

Talán ez az egyik legnagyobb varázsuk, hogy a mai, tömegesen „gyártott” sztárbandák között még mindig kitűnnek bájukkal, őszinteségükkel, zene szeretetükkel és még ha vélhetően jobban kapkodják is a levegőt a színpadon, mint 20 éve, a rajtuk felnőtt korosztály ezerszer is inkább az ő koncertjüket választaná más helyett.

A november 2-i Aréna koncertre a jegyek már tavasztól kaphatók, és itt tudsz tájékozódni velük kapcsolatban. Ha még szeretnél részt venni az eseményen, akkor csapj le jegyedre, mert már „csak” állóhelyet tudsz foglalni. Valóban nem kell tehát sokat várni, és a legendás fiú zenekar ismét itt lesz Budapesten, hogy milliomodjára is meghódítsa rajongói szívét.

Például így:

Fontos tudnivaló, hogy a Backstreet Boys a jegyeladásból származó bevétele egy részét az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala számára ajánlja fel.

A lead kép forrása: Facebook.com / Backstreet Boys