Janicsák Veca elérzékenyült a dzsungelben, hiányzik a kislánya

Janicsák Veca elérzékenyült a dzsungelben, hiányzik a kislánya

A megújult RTL 'Celeb vagyok, ments ki innen!' műsorában több zenész, énekes is szerepel, erről korábban mi is hírt adtunk. Janicsák Veca az egyikük, aki múlt szerdán ünnepelte 33. születésnapját, ezúttal kislánya, családja nélkül.

A megújult RTL ‘Celeb vagyok, ments ki innen!’ műsorában több zenész, énekes is szerepel, erről korábban mi is hírt adtunk. Janicsák Veca az egyikük, aki múlt szerdán ünnepelte 33. születésnapját, ezúttal kislánya, családja nélkül.

Előző cikkünket a műsor kapcsán itt éred el. Vecát szerda reggel a dzsungelbeli társai ünnepi hangulatban ébresztették, egy csokorral és énekkel köszöntötték a születésnapos énekesnőt. Aki az ezután felvett videóban érthető okokból elérzékenyült:

„Nyilván hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jut eszembe mondjuk a kislányom ezen a napon, hogy mennyire jól esne, ha láthatnám, vagy ha megölelne. De azt is tudom, hogy érte is vagyok itt, úgyhogy igyekszem kibírni, meg nem akarom a többieket se ezzel nyomasztani meg frusztrálni, de nyilván nagyon hiányzik a gyerekem és a családom” – hallhattuk az énekesnőtől.

Bízunk benne, azért Vecának és minden versenyzőnek sokkal inkább ilyen jó hangulatú pillanatokkal lesz teli a részvétel, amelyekről ezek a képek is árulkodnak:

Mi innen kívánunk Vecának utólag is nagyon boldog születésnapot és eredményes versenyzést a dzusngelben!

A lead kép forrása: Facebook.com / Janicsák Veca