ava max turné

Ava Max elindul első európai turnéjára

Ava Max kapcsán legutóbb 2. stúdióalbumának megjelenése kapcsán írtunk. Az énekesnő ezúttal azt jelentette be, hogy április 14-május 22. között elindul élete első turnéjára, ráadásul Európában. Bár Budapesten nem találkozhatunk vele, de a városok listáját elnézve remek tavaszi túra lehet az egyik helyszín számunkra.

Ava Max kapcsán legutóbb 2. stúdióalbumának megjelenése kapcsán írtunk (itt olvashatod a cikket – A szerk.). Az énekesnő ezúttal azt jelentette be, hogy április 14-május 22. között elindul élete első turnéjára, ráadásul Európában. Bár Budapesten nem találkozhatunk vele, de a városok listáját elnézve remek tavaszi túra lehet az egyik helyszín számunkra.

A bejelentett európai turné tehát április 14-én indul Manchesterben és Kölnben ér végét május 22-én. Angliában, Franciaországban, Svédországban, Belgiumban, Norvégiában és Olaszországban is találkozhatunk a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjével.

A meghirdetett városok helyszínei egyébként viszonylag kis létszámúak, 1000-2000 fősek lesznek. És vélhetően leginkább az említett 2.stúdióalbumról, a ‘Diamonds & Dancefloors’-ról hallhatunk slágereket.

Jövő péntektől pedig már Te is vehetsz jegyet valamelyik európai nagyvárosban tartott koncertre a Live Nation oldalán keresztül.

Addig is szóljon egyik szerkesztőségi nagy kedvencünk:

A lead kép forrása: Facebook.com / Ava Max