Kate Perry Orlando

Kate Perry és Orlando Bloom kapcsolata válságba került?

Múlt héten robbant a hír, amikor Orlando Bloom nyíltan beszélt arról, hogy Kate Perryvel mennyire különböző a személyiségük, ebből eredően, ahogyan a színész a legfrissebb interjújában fogalmazott "küzdenek az érzelmeikkel". A sztárpár közel 7 éve van együtt és egy kislányuk van, nemrég pedig hazánkban is jártak.

Múlt héten robbant a hír, amikor Orlando Bloom nyíltan beszélt arról, hogy Kate Perryvel mennyire különböző a személyiségük, ebből eredően, ahogyan a színész a legfrissebb interjújában fogalmazott „küzdenek az érzelmeikkel”. A sztárpár közel 7 éve van együtt és egy kislányuk van, nemrég pedig hazánkban is jártak (itt mi is írtunk róluk – A szerk.).

Mutatjuk, hogy a 46 éves színész mely posztja és a benne idézett interjú adott aggodalomra okot a világ számára, de legalábbis rajongóik számára:

Orlando Bloom a Flaunt Magazinenak adott interjújában azt is említette, hogy: „Nagyon különböző emberek vagyunk. Nem mindig értjük meg a másik szemszögét, gondolkodását”.

Kate Perry egyébként a nemrég újraindult American Idol zsűrijében kapott helyet, amely műsor Las Vegasban már 21. születésnapját ünnepli, és nyilván világhíres színész férje is rengeteget dolgozik.

Mindenesetre megnyugtató látni, hogy Orlando Bloom legutóbbi, talán Valentin nap alkalmából is készült képe továbbra is izzó szerelmükről tanúskodik:

Mi Kate Perry és a színész formabontó stílusát és kommunikációját is imádjuk és továbbra is sok boldogságot kívánunk nekik!

A lead ép forrása: Facebook.com / Kate Perry