Azahriah és a Margaret Island is fellép az idei Szigeten

Augusztus 7-én startol a Sziget fesztivál, mely idén is elhozza a hazai és nemzetközi zenei szcéna legjavát!

Mintegy 60 országból érkeznek fellépők, lesznek tánc- és cirkuszművészeti, valamint színházi programok is, egyúttal sztárokat, nagy kedvenceket, izgalmas zenei, kulturális csemegéket, itthon talán kevésbé ismert, feltörekvő tehetségeket is láthatunk több tucat helyszínen 2024. augusztus 7. és 12. között.

A Nagyszínpad továbbra is azon hazai fellépőknek ad helyet, akik egyedi koncertekkel készülnek. A sorban első itt Azahriah, aki hosszú idő óta az első olyan itthoni fellépő, aki a headliner előtti sávban kapott helyet. Szintén rendhagyó programmal érkezik Beton Hofi, aki a világhírű Rajkó Cigányzenekarral kollaborál. Az idén tízéves Margaret Island az első Sziget-nagyszínpados fellépésére egy összművészeti produkcióval készül. A koncert során vendégeik lesznek a Szegedi Kortárs Balett nemzetközileg is nagy sikert arató táncosai.

Forrás: Sziget

A dropYard a Sziget hip-hop és rap színpada, ahol a nagy nemzetközi merítés mellett szép számmal mutatkoznak be a műfaj hazai képviselői.  Itt lesz majd Pogány Induló és Ótvar Pestis, 6363, Sisi, Bongor vagy Lil Frakk. The Buzz lett az Európa Színpad új neve, ahol fellép Co Lee, Elefánt, Freakin’ Disco, The Anahit, iamyank, Jazzbois.

A Petőfi Színpadon a legnagyobb a magyar zenekarok lesznek láthatók-hallhatók, többek között: Esti Kornél, Ivan & The Parazol, Abigél, Anna and the Barbies. Mindeközben a Medence Csoport által kurált ArtGarden programkínálata a hazai képzőművészeti szereplők sorát mutatja be.

A Sziget Beach az a helyszín, ahova el lehet vonulni a nagy nyüzsgésből, ha valaki egy kis nyugalomra, pihenésre vágyik, itt a több mint harminc hazai közt fellép majd Barabás Lőrinc Solo, Superflake, Zsüd, Naga & Beta és olyan dj-csapatok, mint a Hulable, az Eclipse Bali, a Budapest Calling, a Syndanz, a Treehouse crew és a Sandbox.

Váltsd meg jegyedet még ma és add át magadat az egy héten át tartó zenei-összművészeti programoknak! JEGYEK ITT!