Parov Stelar venom tour

Hamarosan jön a megújult Parov Stelar show a Parkba

Parov Stelar neve garancia szokott lenni a fesztiválokon a különleges hangzásra, fergeteges hangulatra, olyan életérzésre, amelyet kevesen tudnak átadni. Parov Stelar az általa képviselt 'electro swing' stílussal pedig mindezt megvalósítja, április 29-én a Budapest Parkban is.

Parov Stelar neve garancia szokott lenni a fesztiválokon a különleges hangzásra, fergeteges hangulatra, olyan életérzésre, amelyet kevesen tudnak átadni. Parov Stelar az általa képviselt ‘electro swing’ stílussal pedig mindezt megvalósítja, április 29-én a Budapest Parkban is.

Parov Stelar Ausztria egyik világszinten legismertebb művésze. Az ‘electro swing’ stílus elsőszámú úttörője, aki zenekarával karöltve évtizedek óta járja a világot, szerencsénkre több alkalommal hazánkba is ellátogatott már. Így történik, hogy az idén év elejére tervezett amerikai turnéja után európai állomásai közé is felvette Budapestet.

Nemrégiben hozta ki egyébként James Deaconnel közösen jegyzett szerzeményét ‘Future’ címen:

A 2022/2023-as turnéra egy egészen rendkívüli látvánnyal állt elő, amely merőben eltérő, új színpadképet és vizuális élményt ígér. Számos új dal, új feldolgozás és néhány meglepetés is várja a koncert résztvevőit. Ezt a lélegzetelállító showt hozzák magukkal április 29-én a Budapest Parkba! Jegyekért ide kattints.

(Parov Stelar július 21-én pedig érkezik a debreceni Campus Fesztiválra is, de ezt csak halkan súgjuk már meg – A szerk).

A lead kép forrása: Facebook.com / Parov Stelar