Hooligans új albuma, új dal

Jön a Hooligans új albuma, itt az első dal!

Tegnapelőtt megjelent 'Körforgás' címmel a Hooligans legújabb klipje, amely készülő új lemezük első dala. Legutóbb 'Zártosztály' címmel jelent magalbumuk, amely korábbi munkásságukhoz képest újdonságot hozott. Kíváncsian várjuk, a még idénre tervezett korong szintén karcosabb lesz-e, a legutóbbihoz hasonlóan.

Tegnapelőtt megjelent ‘Körforgás’ címmel a Hooligans legújabb klipje, amely készülő új lemezük első dala. Legutóbb ‘Zártosztály’ címmel jelent magalbumuk, amely korábbi munkásságukhoz képest újdonságot hozott. Kíváncsian várjuk, a még idénre tervezett korong szintén karcosabb lesz-e, a legutóbbihoz hasonlóan.

A banda kapcsán 2023. december 28-i Papp László Budapest Sportarénában tartandó, év végi koncertjük kapcsán írtunk. Utoljára két éve jelentettek meg albumot, a mostani ‘Fekete Szivárvány’-t is nagyon várják már a rajongók. Ahogy az említett koncertet is, hiszen a Hooligans utoljára 2019-ben volt utoljára látható és hallható a Sportaréna színpadán.

Az új album első dala:

„A lemez és a klipek mellett egy másik cél is a szemünk előtt lebeg. December 28-án jó lesz visszatérni az Arénába, nagyon várjuk, éppen ezért fel kell készülnünk. A pályafutásunk minden részletéből hallhatóak lesznek dalok, már az új lemezről is tudjuk mit fogunk betenni a repertoárba” – mondta el Kiss Endi.

Az Aréna koncertig már biztos, hogy több új klip is várható, a ‘Körforgás’ mellett már megvan a folytatás menetrendje is.

„Az elmúlt két hétben három videoklipet is forgattunk. Ez azt jelenti, hogy a komplett album sem fog már sokat váratni magára, a ‘Körforgással’ nyitjuk meg, de hamarosan jön a folytatás, ami elég súlyos lesz, csak éppen más értelemben, de ettől többet nem árulhatok el” – tette hozzá Csipa.

Kíváncsian várjuk a klipek folytatását és a december 28-i koncertet is!

Jegykért ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Hooligans