The Voice első élő show

Mesés produkciók, azonnali négy kiesett versenyző – Így folytatódott a The Voice

Múlt szombaton már élő adásban lehettünk szem- és fültanúi az RTL tehetségkutatója produkcióinak. A négy coach minden versenyzője kitett magáért, tényleg bámulatos előadásokat láthattunk a színpadon. Mindennek ellenére a nézők szavazatai négy versenyző számára nem voltak elegendők a továbbjutáshoz.

Múlt szombaton már élő adásban lehettünk szem- és fültanúi az RTL tehetségkutatója produkcióinak. A négy coach minden versenyzője kitett magáért, tényleg bámulatos előadásokat láthattunk a színpadon. Mindennek ellenére a nézők szavazatai négy versenyző számára nem voltak elegendők a továbbjutáshoz.

A The Voice adásai kapcsán elérheted korábbi írásainkat itt, itt, itt, vagy akár itt is.

Legutóbbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, hogy végre adásban láthattuk, ki a top 12 versenyző a műsorban, akikkel elindulhat az élő show. Végül ebből a 12 emberből a nézők csak 8 versenyzőnek szavaztak bizalmat: Cinzia Conso, Haga Jázmin, Homoki Gábor és Bakti Ádám sem folytathatja a versenyt.

A kiesők közül Haga Jázmin nyitotta meg az élő showt, a nézők és a coach-ok nagy örömére, hiszen a négy mentor sem bírta éve végignézni a produkciót. Curtistől például olyan dicséretet kapott, miszerint világszínvonalú rappelést láthattunk a színpadon.

A Jázminon kívül kiesett Cinzia Conso is 10/10-es produkciót nyújtott, őt például Miklósa Erika emelte ki azzal, mennyire látja, hogy az énekesnőnek minden a zene.

Homoki Gábort szintén Curtis méltatta, aki szerint az énekesnek nem szükséges mindenáron a hegedű a fellépéshez. A három említett kiesett versenyzőn kívül még Fóris Szonja és Kovács Harmat is maximális pontszámot értek el produkciójukkal.

A negyedik kiesett versenyző, Bakti Ádám is csak dicséretet kapott, a nézőktől sajnos a továbbjutáshoz kevés szavazat mellett. Szerkesztőségi kedvencünk Haga Jázmin mellett Szakács Erika volt, akiért még izgulhatunk a további élő show-kban. Lizzo ‘Cuz I Love You” című számát hozta el a színpadra, amely produkciót követően a zsűri tagjai egyöntetűen méltatták a lányt. Curtist idézzük: „Elképesztő, amit műveltél. Honnan jön ez a hang?” – mondta a rapper. Egyet tudunk érteni.

Bármelyik versenyzőről is van szó, egyöntetűen kijelenthetjük, hogy mind a 12 versenyző megtett mindent a továbbjutásáért. Megkockáztatjuk azt is, hogy az itthon elérhető, zenei tehetségkutatók közül ez volt az egyik legerősebb első élő show, amit valaha láthattunk.

A fantasztikus szereplések és éneklések ellenére az alábbi 8 versenyző folytathatja a versenyt ezen a hétvégén:

A legtöbb énekese Trokán Nórának maradt: Fóris Szonja, Kalocsa Lilla Anna és Galambos Péter személyében. Miklósa Erika két női énekese, Kovács Alíz és Szakács Erika készülhet a következő adásra. Manuel Kovács Harmattal és Berki Artúrral folytatja a versenyt. Curtis pedig az egyetlen versenyzőjével, Virág Timóteussal maradt versenyben a rekordmértékű főnyereményért.

A The Voice második élő show-ját november 4-én, szombaton 19.30 órától láthatjuk az RTL műsorán.

A lead kép forrása: Facebook.com / The Voice Magyarország