EuroJackpot Szuperkoncert 2023

Kiderült, kik az EuroJackpot Szuperkoncert idei fellépői

A tavaly 65 éves Szerencsejáték Zrt. egy évvel ezelőtti koncertjéről is hírt adtunk, a társaság most fedte fel, kik lesznek az idei nagyszabású, ingyenes esemény fellépői. Tavaly ötvenezren vettek részt személyesen, közel hatvanezren pedig az online térben.

A tavaly 65 éves Szerencsejáték Zrt. egy évvel ezelőtti koncertjéről is hírt adtunk (itt olvashatod az akkori anyagunkat – A szerk.), a társaság most fedte fel, kik lesznek az idei nagyszabású, ingyenes esemény fellépői. Tavaly ötvenezren vettek részt személyesen, közel hatvanezren pedig az online térben.

2023. szeptember 23-án ismét a Puskás Aréna Szoborparkja ad otthont az Eurojackpot Szuperkoncertnek, amelyen idén is remek magyar előadók szórakoztatják a közönséget. Az esemény szervezői idén is több tízezer ember részvételére számít, így szeretnék, ha a látványos színpadtechnikával és exkluzív pirotechnikai show-val igazán emlékezetessé tehetnék ezt a napot a koncertek látogatói számára.

A Puskás Aréna Szoborparkjánál 16:30-kor nyitják a kapukat. Az esemény DR BRS és vendégei nyitják meg 17:30-kor. Majd az elmúlt évek slágerlistás dalainak élőzenekarral történt előadásai után 18:30-tól ByeAlex és a Slepp veszi át a színpadot és a közönséget. A többek között Fonogram-díjas énekes-dalszerző ByeAlex és zenekara elhozza legnépszerűbb dalait (itt és itt is olvashatod korábbi klipajánlónkat – A szerk.).

Majd 20:00-tól Magyarország egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz veszi át a stafétát. A Marsalkó Dávid és Járai Márk vezetésével a zenekar nem csak az elmúlt évek legjobb dalait hozza el, de nem mindennapi látványvilággal is készülnek a srácok, nagyon kíváncsiak vagyunk.

Nemrégiben mi is írtunk róla, milyen fantasztikus vállalkozásra készül az együttes, hiszen már három alkalommal megtöltötték a Papp László Budapest Sportarénát koncertjeikkel. Így 20 éves jubileumi nagykoncertjüket 2024. június 8-án most már a Puskás Arénába viszik (cikkünkért ide kattints a témában – A szerk.).

A teljes szeptember 23-i koncertsorozat hivatalos kisfilmjét itt nézheted meg:

Fontos információ:

A vonattal, vagy autóbusszal érkezők idén is 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 23-án a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

Jó szórakozást kívánunk, egyedülálló eseménynek nézünk elébe!

A lead kép forrása: Facebook.com / Szerencsejáték Zrt.