Kispál és a Borz jövő májusban a Budapest Park színpadán!

Már kevesebb, mint egy hét, és kaphatóak a jegyek a Kispál és a Borz egyetlen jövő évi, magyarországi koncertjére. Ahogyan az ikonikus zenekar social felületein bejelentette: "Az orfűi visszatérés után a Kispál és a Borz következő fellépése 2023. május 12-én pénteken lesz a Budapest Parkban, kizárólag itt láthattok bennünket 2023-ban Magyarországon. A jegyek értékesítése szeptember 26-án 10:00-kor indul."

Már kevesebb, mint egy hét, és kaphatóak a jegyek a Kispál és a Borz egyetlen jövő évi, magyarországi koncertjére. Ahogyan az ikonikus zenekar social felületein bejelentette: „Az orfűi visszatérés után a Kispál és a Borz következő fellépése 2023. május 12-én pénteken lesz a Budapest Parkban, kizárólag itt láthattok bennünket 2023-ban Magyarországon. A jegyek értékesítése szeptember 26-án 10:00-kor indul.

Szerencsére Lovasi Andrásék Orfűvel kivételt tesznek, hiszen a népszerű Fishing on Orfű szívüknek igen kedves, így a fesztivál 2023. június 28. szerdai nyitónapján a közönség nem marad Kispál-dalok nélkül. Kispál és a Lovasi produkció exkluzív koncertet ad a jövőre 15 éves jubileumát élő Fishing színpadán.

Ez a jövő májusi koncert egyben a zenekar legújabb, éppen készülőben lévő – szám szerint tizenegyedik – albumát is ünnepli, amelynek megjelenését tavaszra tervezik. E bejelentéssel együtt azt is közölték saját Facebook-oldalukon, hogy 2023-ban más hazai koncertet nem vállalnak.

A Kispál és a Borz 2010-ben oszlott fel, és idén a már említett és méltán nagy népszerűségnek örvendő, gyakorlatilag majdnem minden korosztályt magába szippantó Fishing on Orfű színpadán tértek vissza. Teltházas, kétnapos rendezvény kerekedett belőle, Kispál on Orfű néven.

A zenekart Lovasi András, Kispál András és Dióssy D. Ákos alkotják, dobokon Bajkai Ferenc, gitáron Szesztay Dávid kiséri őket. A már említett, tavasszal megjelenő új albumról márciusban a Rózsaszín, augusztusban a Mocsár című dalokat már bemutatták a közönségnek.

A Budapest Parkos koncertre (2023. május 12.) jegyeket elővételben 2022. szeptember 26-tól a Budapest Park helyszíni és online jegypénztárában lehet vásárolni.

A lead kép forrása: Facebook.com / Kispál és a Borz