Deák Bill Gyula is keresi a választ, miért nem szerepel a Fradi-lemezen

Deák Bill Gyuláról köztudott, hogy zöld-fehér vér folyik az ereiben, ha szabad ilyen képpel élnünk, óriási Fradi-drukker. Épp ezért keresték meg a napokban többen is azzal kapcsolatban, miért nem szerepel egy dalával sem a nemrégiben megjelent "A nagy Fradi lemez" elnevezésű kiadványon.

Deák Bill Gyuláról köztudott, hogy zöld-fehér vér folyik az ereiben, ha szabad ilyen képpel élnünk, óriási Fradi-drukker. Épp ezért keresték meg a napokban többen is azzal kapcsolatban, miért nem szerepel egy dalával sem a nemrégiben megjelent „A nagy Fradi lemez” elnevezésű kiadványon.

Mint Deák Bill posztjában is szerepel, szomorúan, csodálkozva éli meg, hogy ezen a lemezen nem kapott helyet egy dala sem.

Lotfi Begi, a lemez zenei producere ugyanakkor egy napilapnak adott interjújában elmondta, hogy értetlenül fogadta Deák Bill posztját. „Deák Bill Gyula egy zenészlegenda, akinek a Fradi iránti szeretetében senki sem kételkedik, naná, hogy kifejezetten akartuk, hogy ikonikus dalával felkerüljön az albumra! Amikor összeraktuk a koncepciót, nekem a legelső gondolatom Deák Bill volt. Én magam hívtam fel háromszor is, ám mindegyik beszélgetés úgy végződött, hogy neki nem alkalmas, hívjam vissza később, de akkor sem volt jó neki az időpont – nyilatkozta Lotfi a lapnak. Mint a producer elmondta, később a kiadó is megpróbálta felvenni Deák Bill Gyulával a kapcsolatot, de ők sem jártak sikerrel.

„Egy ilyen lemeznél, amin ennyi előadó szerepel, nagyon fontos betartani a leadási határidőket, különben soha nem készülünk el. A poszttal pedig elindított egy olyan lavinát, ami fáj, mert olyan színben tűnünk fel, én is, a klub is, mintha elfeledkeztünk volna róla, pedig ő volt az első, aki eszünkbe jutott, és akit megkerestünk” – mesélte a napilapnak Lotfi Begi.

Bízunk benne, olyan pont kerül majd a történet végére, amely mindkét fél számára megnyugtató.

A lead kép forrása: Facebook.com / Deák Bill Gyula