Klippremier: Caramel - Újra

Klippremier: Caramel – ‘Újra’

Molnár Ferenc Caramel, az egykori Megasztár győztes élete nem is lehetne boldogabb: a ma megjelent 'Újra' című klipje mellett hamarosan bemutatják első musicalét, amelyben nemcsak első musical szerepére készül, hanem ő a darab zeneszerzője és zenei rendezője.

Molnár Ferenc Caramel, az egykori Megasztár győztes élete nem is lehetne boldogabb: a ma megjelent ‘Újra’ című klipje mellett hamarosan bemutatják első musicalét, amelyben nemcsak első musical szerepére készül, hanem ő a darab zeneszerzője és zenei rendezője.

Az említett, december 3-án az Arénában bemutatandó ‘Mesterkód’ című musicalről bővebben korábban már mi is írtunk (itt olvashatsz róla – A szerk.). A zenész, dalszövegíró nem tétlenkedik a bemutatóig, ma hozta ki legújabb klipjét, amely ‘Újra’ című, legújabb albumának címadó dalához készült.

Ahogyan a klipben is látható, az énekes több snittben is a Duna vizén fekszik, ezzel Caramel gyakrolatilag az egészségét is feláldozta a sikeres klipért, ugyanis a forgatás másnapján már tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála.

S miért lehetett ennyire fontos ez a munka számára? Ahogyan social-bejegyzéseiben megosztotta a klippremier kapcsán: „ÚJRA’ címmel elkészült legújabb dalom, amellyel ki akartam fejezni mindazt, amit az elmúlt években éreztem: azt, hogyan lehet visszatérni és újjászületni az elveszettség után” – olvashatjuk a zenésztől.

Ilyen sikeres szériában, valamint második, gyönyörű gyermekének születése és boldog családja mellett ma már erről a fajta elveszettségről szó sem lehet nála. Caramel azon művészek egyike, akik hisznek az állandó megújulás erejében és képesek is magukból és szerető környezetükből kellő erőt merítve alkotni. Ezzel pedig nekünk mint közönségnek is visszaadni ebből az emelkedett állapotból.

Hallgassátok:

A lead kép forrása: Facebook.com / Molnár Ferenc Caramel