New Level Empire x Draft: Felhők alatt

Klippremier – New Level Empire x Draft: ‘Felhők alatt’

Tegnap megjelent a Draft egykori, nagysikerű 'Dombok felett' című dala feldolgozva. Az új szerzeményt a New Level Empire jegyzi a Drafttal közösen, és a 'Felhők alatt' címet kapta. A NLE idén 9 éves, és ezzel a dallal együtt ünnepli majd a jeles napot november 12-én este az Akváriumban.

Tegnap megjelent a Draft egykori, nagysikerű ‘Dombok felett’ című dala feldolgozva. Az új szerzeményt a New Level Empire jegyzi a Drafttal közösen, és a ‘Felhők alatt’ címet kapta. A NLE idén 9 éves, és ezzel a dallal együtt ünnepli majd a jeles napot november 12-én este az Akváriumban.

A ‘Felhők felett’-ért kattints ide:

A NLE-rajongóknak már nem újdonság, hogy a DJ Newl által alapított zenekar az idei, 9. születésnapját november 12-én este az Akváriumban ünnepli, ahol vendégük HEATLIE lesz.

A zenekar karrierje igazából 2013-ban The Last One című slágerük rádiós sikerével, majd pár hónappal később a Dal c. műsorban való szereplésükkel indult útjára. Az akkor még csak angol nyelvű dalok mögött még senki nem tudta, hogy valójában egy magyar csapat áll. 

Legutóbbi sikereik közül kiemelendő, hogy 2020-ban Majkával közös “Újra úton” című daluk egyből a YouTube felkapott lista élére került és 17 hétig vezette MAHASZ országos játszási listáját.

Idén pedig aranylemezesek lettek a Republic együttessel közös ‘Valódi’ című dalukkal, áprilisban pedig a Fonogram-díjat is elnyerték elektronikus zene kategóriában.

A november 12-i Akvárium koncert kapcsán itt tudsz tájékozódni.

A lead kép forrása: Facebook.com / New Level Empire