Kökény Attiláék taroltak a DWTS legutóbbi adásában

Kökény Attiláék taroltak a DWTS legutóbbi adásában

A TV2 táncos produkciója, a Dancing with the Stars elmúlt adása az 'Emlékek Éjszakája' jegyében telt. Csobot Adélék kapcsán már cikkeztünk erről, ugyanakkor Kökény Attiláék párosa nyerte azt az adást. Ez a tény talán képes enyhíteni az énekes alvási problémáit, amelyet nyíltan vállalt.

A TV2 táncos produkciója, a Dancing with the Stars elmúlt adása az ‘Emlékek Éjszakája’ jegyében telt. Csobot Adélék kapcsán már cikkeztünk erről, ugyanakkor Kökény Attiláék párosa nyerte azt az adást. Ez a tény talán képes enyhíteni az énekes alvási problémáit, amelyet nyíltan vállalt.

Kökény Attila és a DWTS-ban való szerepléséről itt éred el korábbi anyagunkat. Hogyan derült ki, hogy a DWTS, illetve a tánc olyannyira beférkőzött a 2010-es év legjobb férfi hangjának életébe, hogy alvási nehézségeket okoz számára? Ő maga mondta el még az adás előtt, amikor egy emlékekkel kapcsolatos kártyajátékot játszottak táncpartnerével, Mikes Annával együtt.

Ennek keretében beszéltek arról, mitől érzik magukat feszültnek, és mi az, ami éjszakánként ébren tartja Attilát. Az énekes azt a kártyát húzta ki, amelyen a „zaklatott” szó szerepelt. Ekkor derült ki, hogy Attila agya folyamatosan a táncműsoron jár, olyannyira, hogy ez már a nyugodt éjszakái rovására is megy.

„Nem tudok aludni, gyakorlatilag teljes mértékben elvette az életemet a tánc. Folyamatosan azon jár az agyam, folyamatosan nézem a táncot. Este úgy feküdtem le, hogy Anna még írt nekem, hogy nézzem át a táncot. Rákattanok, éjfélkor elalszom, majd hajnal 4-kor azon pörög az agyam, hogy ‘Úristen, most hogy van ez a lépés, ezután mi fog jönni’. Tehát igen, zaklatott vagyok” – hallhattuk a népszerű énekestől.

Mindenesetre mi drukkolunk nekik is, mint minden párosnak és kívánjuk, hogy oldódjanak meg az énekes pihenéssel kapcsolatos kihívásai.

A lead kép forrása: Facebook.com / Kökény Attila