Metzker Viki nyáron ismét a Plázsra költözik

Innentől kezdve minden pénteken találkozhatunk vele és vendégeivel.

Ha nyár, akkor irány a Balaton! Ha pedig Balaton, akkor Siófok és Plázs, ahol különféle programok várnak: foci EB közvetítés óriási LED falon, ingyenes szerelemcsütörtökök dr. BRS-sel, koncertek…és ismét a Plázsra költözik az Aréna háziasszonya, Metzker Viktória is.

Metzker Viki nélkül nincsen Plázs-nyár. Innentől kezdve minden pénteken találkozhatunk vele és vendégeivel az Arénában a nyár legforróbb bulijain. A teljes nyári rendezvénylistát ITT találod.

„A bulik alkalmával annyira sokat ugrálok, hogy az heti 3-4 edzéssel ér fel. Egy szett másfél óra és hetente 3-5 alkalommal van buli. Ez egy erős kardiónak felel meg, s több, mint 1000 kalória/fellépést jelent! Egyébként nyomon követem a zenei aktualitásokat. Ezeket persze kiegészítem megunhatatlan slágerekkel, klasszikusokkal is, amik szinte minden buliban felcsendülnek.  Korábban szerettem az elegánsabb ruhákat is, ma már a lazább, vagány szettek lettek a kedvenc fellépő ruháim. Ezek sokkal közelebb állnak hozzám.

– árulta el, s hozzátette, hogy Siófok mellett Balatonszárszót is nagyon szereti, ugyanis gyerekként itt töltötte a nyarait a családi nyaralóban.

„Itt szabadstrandoltunk a nagyszüleimmel, itt ettem meg a világ összes lángosát és főtt kukoricáját. Jó érzés, hogy a Balaton nem csak a gyerekkorom, hanem a felnőttkorom meghatározó része is.”

Vedd célba a balatoni bulikat! Kellemes kikapcsolódást!

További programokért, ajánlókért látogass el IDE!

cover: Vásony Anna/Glamour