Nika és Király Linda live koncert az Orfeumban

Nika és Király Linda live koncert az Orfeumban

Jövő pénteken és szombaton ünnepi estek várnak ránk az Orfeum 12. születésnapján, ugyanis Veres Mónika Nika visszatér a 'Dívák A-tól Z-ig' live koncerttel, amelynek ezúttal Király Linda lesz a meghívott művésze. Alig várjuk!

Jövő pénteken és szombaton ünnepi estek várnak ránk az Orfeum 12. születésnapján, ugyanis Veres Mónika Nika visszatér a ‘Dívák A-tól Z-ig’ live koncerttel, amelynek ezúttal Király Linda lesz a meghívott művésze. Alig várjuk!

Erre a cikkünkre kattintva már olvashattad, hogy Veres Mónika, Nika mennyi izgalmas produkcióban szerepel, és most itt az új fellépés, amelyen láthatjuk őt.

Dupla esten ünnepelhetjük az Orfeum 12. születésnapját. November 11-én pénteken ‘Birthday Revue and Show’, november 12-én este pedig a ‘Dívák A-tól Z-ig’ élő koncert vár ránk Nikával és meghívott vendégeként Király Lindával. Teljesen egyedi hangzás, két ikonikus énekesnővel és a garantált orfeumi hangulattal, elképesztő show van készülőben, ebben biztosak lehetünk.

A november 11-i ‘Birthday Revue and Show’ jegyek kapcsán ide, a november 12-i ‘Dívák A-tól Z-ig’ jegyek miatt pedig ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Veres Mónika Nika Official Page