Selena Gomez my mind & me

Ma jelenik meg a Selena Gomez életéről szóló dokumentumfilm

Izgatottan várjuk a Selena Gomez életéről szóló filmet, amely az Apple TV-n jelenik meg ma este (helyi idő szerint). Ahogy a sztár eddigi promójából tudható, azt igyekszik megmutatni kendőzetlenül ez a film, hogyan tanulta meg "a saját levegőjét belélegezni", miután gyakorlatilag beleszületett a "sztárságba".

Izgatottan várjuk a Selena Gomez életéről szóló filmet, amely az Apple TV-n jelenik meg ma este (helyi idő szerint). Ahogy a sztár eddigi promójából tudható, azt igyekszik megmutatni kendőzetlenül ez a film, hogyan tanulta meg „a saját levegőjét belélegezni”, miután gyakorlatilag beleszületett a „sztárságba”.

Selena Gomez kapcsán, mint annyi egykori Disney-sztár esetében talán sosem derül ki, mit miért tett vagy épp nem tett. Az énekesnő magánéletéről sokáig leginkább Justin Bieberrel való, felemás kapcsolata miatt tudhattunk, erről itt a mi, egyik korábbi cikkünket is elolvashatod.

Selena most azonban döntött, és amit lehetséges, megmutat eddigi életéről a ma megjelenő dokumentumfilmben.

Őszintén kíváncsiak vagyunk, hogyan sikerült a film, amelynek még egy előzetesét itt láthatsz:

Tegnap óta pedig elérhető az énekesnő által is megosztott, a dokumentumfilm címét is adó, ‘My Mind and Me’ elnevezésű legújabb dala:

A lead kép forrása: Facebook.com / Selena Gomez