Rúzsa Magdi aréna

Rúzsa Magdi megállíthatatlan

Korábban mi is írtunk programajánlót Rúzsa Magdi Aréna koncertjéről, amely az elképesztő érdeklődés miatt végül dupla koncert lett. Fantasztikus 2 este volt, ahogyan az énekesnő social bejegyzéseiben megosztott képek is tanúbizonyságot adnak erről. Rúzsa Magdi pedig már az augusztusi Budapest Park koncertjére készül.

Korábban mi is írtunk programajánlót Rúzsa Magdi Aréna koncertjéről (itt olvashatod – A szerk.), amely az elképesztő érdeklődés miatt végül dupla koncert lett. Fantasztikus 2 este volt, ahogyan az énekesnő social bejegyzéseiben megosztott képek is tanúbizonyságot adnak erről. Rúzsa Magdi pedig már az augusztusi Budapest Park koncertjére készül.

Miért mondjuk, hogy Rúzsa Magdi megállíthatatlan? Bárki csinálja utána a dupla Aréna koncertet, annak minden felkészülésével, tehetségével. Mindezt úgy, hogy három, alig egy éves kisgyermek is várja otthon (az énekesnő családja kapcsán itt és itt is írtunk – A szerk.).

Az énekesnő számára külön öröm, hogy a Honvéd kórház PIC koraszülött osztályának 3 millió forint gyúlt össze az Arénában, így megvehetik a legújabb gépet, amellyel a pici koraszülötteken segíthetnek. Ahogyan az énekesnő is írta bejegyzésében: „Majdnem 3 millió forint gyűlt össze ma este a koraszülötteket ellátó gépre az Arénában! Nagyon köszönöm!!! Megkönnyeztem! A fennmaradó összeg kipipálva részemről. Kedves PIC, kedves Honvéd kórház, érkezik a gép! Éljen az élet, és ti akik, nap mint nap ott vagytok a legapróbbakért!” – olvashatjuk Rúzsa Magditól.

Rúzsa Magdi és gyermekei is ennek az osztálynak és az ott dolgozó szakembereknek köszönhetik, hogy egészségben indulhattak haza több, mint egy éve a kórházból.

A dupla Aréna koncert, a jótékony cselekedet után pedig máris robog tovább hazánk egyik, ha nem a legnépszerűbb énekesnője, hiszen 2023. augusztus 12-én 17 órától a Budapest Parkot tölti meg. Az eseménnyel kapcsolatos infókat itt éred el.

Jegyekért pedig ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Rúzsa Magdolna