Szekeres Adrien háromszor is – Akusztikus adventi nagykoncertekkel decemberben!

Az Artisjus-díjas énekesnő három alkalommal is ad nagyszabású ünnepi akusztikus koncertet: először december 8-án a Nyíregyházi Evangélikus Nagytemplomban, 15-én az impozáns Szegedi Dómbann, majd 19-én a Kecskeméti Nagytemplomban.

Adriennél már szinte hagyománnyá vált, hogy adventkor rendhagyó helyszínen örvendezteti meg a közönséget, így volt ez tavaly is. Idén adventet megidéző dalok mellett olyan ismert szerzemények is felcsendülnek majd előadásában mint az Olyan, mint te vagy a Kicsi szív. Minden korosztály talál magának dúdolni valót!

„Az adventi rohanásban fontos, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát

– emelte ki Szekeres Adrien, aki az elmúlt években számos teltházas adventi koncertet adott már, templomokban, koncerttermekben.

„A közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy „jövőre újra ugyanitt”. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény

– árulta el az énekesnő.

Az este során Adrient férje, Kiss Gábor kíséri zongorán két vokalistával kiegészülve. A karácsonyi dalok mellett Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel, miközben kis történeteken keresztül betekintést kapunk a dalok születésébe és az ahhoz fűződő személyes élményekbe, emlékekbe.

Ha szívesen hangolódnál az idei karácsonyra a kristálytiszta hangú énekesnő dalaival, csapj le a jegyekre ITT és MOST! Ha pedig szívesen böngésznél a többi zenei program és hír között, látogass el IDE, és persze IDE!

Mi addig is szeretettel kedveskedünk Neked:

Cover: Tasi Zoltán, kép: Pexels