Mariah Carey Barbie baba lett

Az ünnepek közeledtével már kapható a Mattel játékgyártó vállalat legújabb karácsonyi különlegessége a Mariah Carey énekesnő által inspirált Barbie baba!

Az ötszörös Grammy-díjas előadót az All I Want for Christmas Is You című dalhoz készült klipben viselt kosztümjében mintázták meg. Pont azt a csillogó piros ruhát viseli szegélykivágással, a hozzá illő piros magassarkúval, mint a videóban, kiegészítve a varázslatos fülbevalójával, az egyedi pillangós gyűrűjével, illetve gyönyörű frizurájával.

Mariah Carey szorosan együttműködött a baba készítőivel a tervezés során. Művészi elképzeléseivel és kreatív visszajelzéseivel segítette az alkotói folyamatot. Ennek köszönhetően immár az ő hiteles másával bővült az a hírességekből álló Barbie baba kollekció, amelyben már olyan sztárok találhatóak meg, mint Tina Turner , Zendaya, Jennifer Lopez, Cher, vagy Audrey Hepburn.

A Mariah Carey Barbie baba Magyarországon is elérhető lesz nagyon exkluzív mennyiségben.

Íme, a babáról készült szóló és enteriőrbe helyezett fotók. Ha szívesen olvasnál még érdekességeket sztárokról, látogass el a Bulvár szekciónkba!