Follow The Flow

‘Szélcsend’ a metrón – Jön a Follow The Flow vadonatúj albuma

A Follow The Flow egy igen kreatív, bár nem újkeletű formáját választotta a március 28-án érkező, következő albumuk népszerűsítésére. A 4-es metró akkori utasai szerencsések voltak és első kézből hallhatták a korong első számának, a 'Szélcsend'-nek refrénjét.

A Follow The Flow egy igen kreatív, bár nem újkeletű formáját választotta a március 28-án érkező, következő albumuk népszerűsítésére. A 4-es metró akkori utasai szerencsések voltak és első kézből hallhatták a korong első számának, a ‘Szélcsend’-nek refrénjét.

Szakács Gergő, az együttes énekese meglepte a közlekedési eszköz néhány utasát, hiszen az egy héten belül megjelenő új albumuk első számából adott ízelítőt, nem is akárhogyan, mutatjuk:

@followtheflowofficial Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő 😁 #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob ♬ original sound – Follow The Flow

A szokatlan promóció végül egy mini flashmobbá alakult át, hiszen az énekeshez egy mini kórus is csatlakozott az akció során. A TikTok-videót már több, mint kétmillióan látták 3 nap alatt, nem véletlenül.

A srácok megosztottak néhány pillanatképet is a forgatásról social felületeiken:

Mi mindig üdvözöljük az ilyen kreatív megoldásokat és nagyon várjuk a Follow The Flow legújabb lemezét. Május 27-én pedig találkozunk a Follow The Flow koncertjén a Budapest Parkban, jegyekért ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Follow The Flow