Maneskin Aréna

2 hónapon belül Måneskin-koncert az Arénában!

Az olaszok egyik legvagányabb rockbandája május 16-án lép fel az Arénában és addig sem tétlenkednek. Korábban mi is írtunk róluk több ízben, s nemrég hallottuk, hogy Damiano David énekesnek nem is volt olyan könnyű dolga bekerülni anno az együttesbe.

Az olaszok egyik legvagányabb rockbandája május 16-án lép fel az Arénában és addig sem tétlenkednek. Korábban mi is írtunk róluk több ízben (itt és itt is olvashatsz róluk nálunk – A szerk.), s nemrég hallottuk, hogy Damiano David énekesnek nem is volt olyan könnyű dolga bekerülni anno az együttesbe.

2021-ben a Måneskin képviselte Olaszországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a ‘Zitti e buoni’ című dalukkal, amellyel meg is nyerték a versenyt:

Gondolhatnánk egyenes út vezetett számukra a világhírnévig, ugyanakkor ez a tény abban érhető tetten, hogy mennyire megengedi magának az együttes minden egyes tagja azt, hogy még véletlenül se üljenek fel semmilyen mainstream vonalra munkásságukban.

Talán ezért történhetett, hogy a 2017-es olasz X-faktor 2. helyezettjeként végzett banda tagjai korábban Damiano David frontembert elsőre nem is akarták beengedni maguk közé, mondván a stílusa akkor még túl pop-os volt. Ezt Damianonak igencsak sikerült levetkőznie, ahogy egyik legutóbbi daluk, a ‘The Loneliest’ is mutatja:

A hangos olasz srácok legújabb albuma ‘RUSH’ címmel január 20-án jelent meg, amelynek alkalmából mindenki mindenkivel össze is házasodott egy fergeteges esemény keretein belül az együttesben.

Kívánjuk, hogy fussanak be hatalmas karriert, a mai zenei világban felüdülés ilyen zenét kapni.

A lead kép forrása: Facebook.com / Måneskin