Zséda ünnepi koncert a Vígszínházban

Zséda ünnepi koncert a Vígszínházban

2022. december 29-én a Vígszínház ad otthont Zséda 'Csend-esély' című ünnepi koncertjének. Zsédenyi Adrienn, Zséda többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő különleges eseménnyel készül, ahogyan annak promóciójában olvasható: "A sodró hangulatú, színes, hol vidám pörgős, hol éteri elragadó koncert félúton a karácsony és a szilveszter között, igazi ünnepi hangulatot ígér, egy csipetnyi bulival fűszerezve." Nagyon kíváncsiak vagyunk!

2022. december 29-én a Vígszínház ad otthont Zséda ‘Csend-esély’ című ünnepi koncertjének. Zsédenyi Adrienn, Zséda többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő különleges eseménnyel készül, ahogyan annak promóciójában olvasható: „A sodró hangulatú, színes, hol vidám pörgős, hol éteri elragadó koncert félúton a karácsony és a szilveszter között, igazi ünnepi hangulatot ígér, egy csipetnyi bulival fűszerezve.” Nagyon kíváncsiak vagyunk!

Zséda a hazai női előadók között az egyik legsikeresebb, akinek egészen idáig 7 szóló lemeze jelent meg. Korábban a Cotton Club Singers alapító tagjaként vált ismertté. Számtalan slágerlistás szerzemény, 4 platina- és 4 aranylemez fűződik az ő nevéhez.

2004-ben jelent meg ‘Ünnep’ című albuma, amely után most új karácsonyi dallal lepi meg a közönséget, és ez már hallható lesz a december 29-i koncerten is:

Zséda zenekara mellett a Talamba ütőegyüttes is csatlakozik az estéhez, akikkel együtt egy rendkívüli, érzelmes zenei utazás vár ránk. Kökény Attila, aki nemrégiben még a DWTS színpadán remekelt (itt vagy itt is írtunk róla – A szerk.), szintén az ünnepi est meghívott művésze lesz.

A jegyekkel kapcsolatban itt tájékozódj.

A lead kép forrása: Facebook.com / Zséda