Péter Szabó Szilvia a NOX énekesnője

A NOX énekesnője Balin töltődik családjával

Péter Szabó Szilvia megszökött kicsit a családjával, rengeteg munka van a háta mögött és nemsokára indul a NOX Főnix turnéja, amikor is nyakukba veszik az együttessel az országot. A Főnix legendája kapcsán mi is több alkalommal beszámoltunk annak sikeréről, biztosak vagyunk benne, hogy az énekesnő újult erővel fantasztikus showra készül a NOX csapatával.

Péter Szabó Szilvia megszökött kicsit a családjával, rengeteg munka van a háta mögött és nemsokára indul a NOX Főnix turnéja, amikor is nyakukba veszik az együttessel az országot. A Főnix legendája kapcsán mi is több alkalommal beszámoltunk annak sikeréről (itt és itt is olvashatod anyagainkat – A szerk.), biztosak vagyunk benne, hogy az énekesnő újult erővel fantasztikus showra készül a NOX csapatával.

Március 24-én folytatódik a Főnix legendája, így az ország legnagyobb városait érintő turné előtt Péter Szabó Szilvia elutazott családjával töltődni Balira, hogy felfedezhessék az indonéz világot.

„Csodálatos hangulata van ennek a szigetnek. Rengeteg helyen jártam már, de ez egy teljes külön világ! Elvarázsol. 🙏🏻 Sajnos már csak egy pár napunk van, de abba is igyekszünk mindent bele sűríteni, képzeljétek még egy kis munkát is! Hiszen nem teljesen véletlen, hogy pont itt vagyunk. 😉 Maradjatok velem, a következő napokban, ha kíváncsiak vagytok” – olvashatjuk Péter Szabó Szilvia legfrissebb Instagram-posztjában. Az énekesnő által megosztott képek szerint remekül érzik magukat, még a kint élő Horváth Évával is találkoztak.

Nagyon kellemes kikapcsolódást kívánunk az énekesnőnek és családjának!

A lead kép forrása: Facebook.com / Péter Szabó Szilvia