Rihanna in sexy dress

Rihanna óriási meglepetésekkel készül a vasárnapi Super Bowl döntőre

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Rihanna igent mondott az idei 57. Half Time Show-ban való fellépésre, amely az amerikai futball legrangosabb eseményének, a Super Bowl döntőjének félideijében zajlik majd. Most vasárnap ámulhatunk majd a barbadosi énekesnő performancen, ebben biztosak vagyunk.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk (itt és itt is olvashatod legutóbbi cikkeinket a témában – A szerk.), Rihanna igent mondott az idei 57. Half Time Show-ban való fellépésre, amely az amerikai futball legrangosabb eseményének, a Super Bowl döntőjének félideijében zajlik majd. Most vasárnap ámulhatunk majd a barbadosi énekesnő performancen, ebben biztosak vagyunk.

Azt már hosszú évek óta tudjuk, hogy amit Rihanna neve fémjelez, arannyá változik. Elképesztő értéke van az énekesnő brandjének, ezért sem lehetett kérdés az idei Super Bowl döntője félidei show sztárjának kiválasztásánál, hogy őt akarják megszerezni, bármennyire is közel van még gyermeke születése. Kisfia még nincs egy éves, de 7 év után ismét nagy színpadra áll az énekesnő.

Egyik legutóbbi bejegyzése is igen vadra sikerült, amellyel a showt promotálja:

Rihanna utolsó lemeze 2016-ban jelent meg, azóta nemcsak szünetet tartott, de férjhez is ment és megszületett első gyermeke is. Amikor felkérték a showra, még csak 3 hónapos volt kisfia, így nyilatkozott a Half Time Showt megelőző mostani sajtótájékoztatón: „Amikor először felhívtak, hogy idén akkor én lépjek fel, az volt az első kérdésem, hogy “Biztosak vagytok ebben? 3 hónappal vagyok szülés után. Most egyből meg kéne hoznom ilyen fontos döntéseket? Lehet megbánom.” Amikor anya leszel, akkor történik valami, amitől úgy érzed, képes vagy bármire. A Super Bowl a világ egyik legnagyobb színpada. Bármilyen ijesztő is, mert hét éve nem álltam színpadon, van valami izgalmas az egészben. Fontos, hogy idén én lépjek fel. A fiam számára fontos, hogy ezt lássa” – mondat a világhírű énekesnő.

Kíváncsian várjuk a showt!

A lead kép forrása: Facebook.com / Rihanna