PuskásDallos Celebrandi

A Puskás-Dallos házaspár megkönnyezte Danics Dóra vakrandiját

A Puskás-Dallos énekes házaspárról (Puskás-Dallos Bogi és Peti) legutóbb tavasszal adtunk hírt, amikor boldogan osztották meg a nagyközönséggel, hogy szülői örömök elé néznek. Majd ők lettek az RTL legújabb, ismert emberekkel színezett realityjének, a 'Celebrandinak' a műsorvezetői.

A Puskás-Dallos énekes házaspárról (Puskás-Dallos Bogi és Peti) legutóbb tavasszal adtunk hírt, amikor boldogan osztották meg a nagyközönséggel, hogy szülői örömök elé néznek (ide kattintva éred el cikkünket – A szerk.). Majd ők lettek az RTL legújabb, ismert emberekkel színezett realityjének, a ‘Celebrandinak‘ a műsorvezetői.

Az RTL párkereső realityje egy Randiügynökség „segítségével” hoz létre kapcsolatot többek között vakrandi révén ismert és még nem ismert emberek között. Az új műsor egyetlen énekesnője, Danics Dóra saját bevallása szerint szeretett volna kilépni a komfortzónájából és nyitni a férfiak felé, ezért vállalta el a műsorban való szereplést.

Danics Dóra Bach Szilvia – színésznő, énekesnő, humorista – lánya, és az X-faktor zenei tehetségkutató verseny 4. évadának győztes énekesnője.

Nemrég számára szerveztek vakrandit a műsorban, amelyen olyannyira meghatódott a kispapa és a kismama műsorvezető páros, hogy majdnem elsírták magukat. Puskás-Dallos Peti egyébként is érzelmes ember hírében áll, és biztosak vagyunk benne, hogy feleségének, Puskás-Dallos Boginak sem csupán a hormonok játéka hoz a műsor alatt könnyeket a szemébe.

Akárhogyis, a szerelmet kereső hírességeknek minden jót kívánunk, találják meg a boldogságot!

A lead kép forrása: Facebook.com / Puskás-Dallos Boglárka