Ava Max Barbie

Klipajánló: Ava Max – ‘Choose Your Fighter’

Ha már az egész világ rózsaszínű, Barbie-lázban ég, mi sem hagyhatjuk ki, hogy Ava Max július 21-én kiadott 'Choose Your Fighter' című dalát ajánljuk, amely a Barbie című filmhez készült. Ez a dal egyfajta keretet ad Ava Max idáig elért karrierjében, hiszen eredetileg a 'Not your Barbie Girl' című számával szerzett hírnevet, amely 2017-ben robbant fel a TikTok-on.

Ha már az egész világ rózsaszínű, Barbie-lázban ég, mi sem hagyhatjuk ki, hogy Ava Max július 21-én kiadott ‘Choose Your Fighter‘ című dalát ajánljuk, amely a Barbie című filmhez készült. Ez a dal egyfajta keretet ad Ava Max idáig elért karrierjében, hiszen eredetileg a ‘Not your Barbie Girl‘ című számával szerzett hírnevet, amely 2017-ben robbant fel a TikTok-on.

Amíg a ‘Choose Your Fighter’ csak audioban volt elérhető a YouTube-n, addig leginkább Ava Max egy korábbi, 2020-as slágeréhez, a ‘Kings & Queens‘-hez hasonlították hangzásban:

A klip 1,5 héttel ezelőtt megjelenésétől kezdve pedig már asszociálhatunk kicsit az Aqua méltán nagy sikereket elért zeneszámára is, kellően old school ugyanis a látvány, vagy épp a klip koncepciója:

Aqua – Barbie Girl, emlékeztetőül:

És mutatjuk Ava Max újdonságát is:

Az énekesnő amióta először hallott a Barbie című filmről mintegy másfél évvel ezelőtt, eltökélte, hogy szerepelni fog a filmben játszott zenék között. Ava Max elmondta, hogy mindig is Barbie-rajongó volt, és sokat tett azért mentálisan is, hogy bekerülhessen a film zenéi közé.

Magát a dalt Ava Max kevesebb, mint 2 óra alatt írta meg az első világturnéja, ‘On Tour (Finally)’, közepén (a turnéról írt korábbi cikkünket itt éred el – A szerk.). A hírek szerint egy Zoom-hívás keretében Mark Ronson (a Barbie soundtrack executive producere) lejátszotta neki a film egy részét, és közösen megírták a ‘Choose Your Fighter‘-t. A dal olyan jól sikerült, hogy a producerek az eredeti formájában használtak fel, bármiféle módosítás nélkül. „Pont úgy imádták, ahogy megalkottuk” – mesélte Ava Max.

Szerző: T. Napsugár

A lead kép forrása, Facebook.com / Axa Max