Cardi B testi sértés mikrofonnal

Megszüntették az eljárást Cardi B ellen

Nemrégiben írtunk egy összefoglaló cikket arról, hogy az elmúlt időszakban mennyi sztár ért atrocitás a színpadon, amelynek fizikai következményei is lettek. Cardi B ellen éppen testi sértés miatt tett egy "rajongója" feljelentést, miután a rapper megdobta a színpadról egy mikrofonnal, megelégelve azt, hogy lelocsolta őt vízzel. Pontosabban elvétette a dobást, mert egy szerencsétlenül járt másik rajongó járt így pórul.

Nemrégiben írtunk egy összefoglaló cikket arról, hogy az elmúlt időszakban mennyi sztár ért atrocitás a színpadon, amelynek fizikai következményei is lettek (ide kattintva eléred a cikket – A szerk.). Cardi B ellen éppen testi sértés miatt tett egy rajongója feljelentést, miután a rapper megdobta a színpadról egy mikrofonnal, megelégelve azt, hogy lelocsolta őt vízzel. Pontosabban elvétette a dobást, mert egy szerencsétlenül járt másik rajongó járt így pórul.

Cardi B az incidens hétvégéjét Las Vegasban töltötte, hogy férjével, Offsettel megünnepeljék együtt kiadott kislemezüket, a ‘Jealousy’-t.

Azon a vasárnapon a rapper tengerparti fellépésén a ‘Bodak Yellow‘ című száma közben, egy rajongó az első sorban megdobta italával az énekesnőt, aki válaszul nekidobta a mikrofonját. Sajnos az italdobó kitért a mikrofon útjából, és helyette egy másik rajongót talált el. A sértett nő a Twitteren arról számolt be, hogy zúzódásai vannak az eset miatt.

Az eset előtt mindössze egy nappal korábban Cardi B állítólag nekidobta a mikrofonját egy DJ-nek is, mert túl korán állította meg a zenéjét.

Az eset megosztotta az internetet. Sok ember szerint Cardi B cselekedete jogos volt, önvédelemből dobta a mikrofonját a rajongóra, sokak szerint megérdemelt a mozdulatot. De mások szerint a rapper inkább vakmerő, és meggondolatlan volt. Főleg, hogy végül egy ártatlan rajongó szenvedte el a következményeket.

Akárhogyis, a legfrissebb hírek szerint az eljárást megszüntették Cardi B ellen, bízunk a további békés fellépéseiben.

Szerző: T. Napsugár

A lead kép forrása: Facebook.com / Cardi B