Avril Lavigne

Avril Lavigne és Tyga nem titkolóznak tovább

Ha már előző cikkünk kapcsán a párizsi divathét került szóba, akkor folytatjuk a sort egy olyan hírrel, amelyre nem feltétlen számítottunk. Hiszen a nemrég még jegyben járt Avril Lavigne felvállalta kapcsolatát Kylie Jenner exével, a rapper Tygával. És nem is választhattak volna erre kellemesebb helyszínt, mint a párizsi divathét egyik eseményét, ahol csókokat is váltottak.

Ha már előző cikkünk kapcsán a párizsi divathét került szóba (Zendayáról írt anyagunkat itt éred el – A szerk.), akkor folytatjuk a sort egy olyan hírrel, amelyre nem feltétlen számítottunk. Hiszen a nemrég még jegyben járt Avril Lavigne felvállalta kapcsolatát Kylie Jenner exével, a rapper Tygával. És nem is választhattak volna erre kellemesebb helyszínt, mint a párizsi divathét egyik eseményét, ahol csókokat is váltottak.

Avril Lavigne hiába 38 éves, mintha 20 éves lenne, egyszerűen nem fog rajta az idő. Sem a kislányos alkatán, kinézetén, de dalszerzői munkássága is tökéletesen önazonos, vélhetően ezért imádják őt annyian mai napig annyian.

2023-as európai koncertturnéjára már majdnem minden jegy elkelt, talán Zürichben még vannak helyek, ha sietsz, még elcsípheted:

2010-ben az Amerikai Egyesült Államok egyik legsikeresebb énekese volt, eladott lemezek szempontjából, és azóta is töretlenül zenél, koncertezik, éri el folyamatosan sikereit.

Tavaly a Hollywood Walk of Fame-n, a Hírességek Sétányán is megkapta csillagját:

Most pedig úgy tűnik, igazán boldog Tyga oldalán, aki 4 évig volt Kylie Jenner párja, lényegében egy igazi se veled se nélküled kapcsolat formájában. Avril néhány hónapja bontotta fel eljegyzését Mod Sunnal (a szintén zenész Instagram-oldalán egyébként mai napig találunk romantikus, közös képet az énekesnővel), de Avril előtte kétszer már volt férjnél. Kívánjuk, hogy találja meg a számára tökéletes partnert.

Legutóbb megjelent klipjét pedig itt nézheted meg, amely a YouTuben az elmúlt 4 hónap alatt közel 6,5 milliós letöltéssel bír:

A lead kép forrása: Facebook.com / Avril Lavigne