Tóth Andi végleg felhagy az énekléssel

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy 24 éves lány azt érezze, hogy abban a szakmában, amiben egyedülálló tehetsége van, elég volt, abbahagyja? Az a nagyfokú érzékenység, amely Tóth Andi sajátja sok más művésszel együtt, most ezt a döntést hozatta meg az énekesnővel, feladja az éneklést.

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy 24 éves lány azt érezze, hogy abban a szakmában, amiben egyedülálló tehetsége van, elég volt, abbahagyja? Az a nagyfokú érzékenység, amely Tóth Andi sajátja sok más művésszel együtt, most ezt a döntést hozatta meg az énekesnővel, feladja az éneklést.

Biztosak vagyunk benne, hogy olyan ember hozta meg legbelül ezt a döntést, aki sokkal érettebb annál, mint amit sok esetben Tóth Andiként láthatunk. Az énekesnő az X-faktorban robbant be a köztudatba közel tíz éve, és azóta érte el folyamatos szakmai sikereit.

Tegnap azonban a saját Instagram-oldalán a jelenleg a Sztárban Sztárban zsűriző énekesnő (itt és itt is írtunk a műsorban való részvételéről – A szerk.) egy közel fél órás videóban osztotta meg rajongóival, miért nem folytatja (bízunk benne, egyelőre) a zenélést. A videót itt éred el:

Mint elmondja, a tehetségkutatós győzelme után azt hitte, folyamatosan sikeres lesz az élete, nem érheti baj, hiszen egyenesbe került. Végül sajnos rá kellett döbbenjen, mindez csak illúzió, hiszen az elmúlt években több mélypontja is volt, volt olyan időszak, amikor nem volt hol laknia, sőt a koronavírus-járvány előtt még az országot is el akarta hagyni.

„Aki ismeri az élet sztorimat, az tudja, mindig is a zene volt a mentsváram (…) Nem nagyon érdekelt senkit, hogy énekel ez a lány, hogy miért énekel. Inkább azzal voltak elfoglalva, hogy elkezdtem felnőni, lett egy alakom, arról szólt minden. Vagy, hogy erdélyi vagyok, mit keresek itt, vagy a párkapcsolataimról” – fejti ki Tóth Andi.

S mivel ez az egész folyamat már a környezetére is kihatott, ezt látva az énekesnő meghozta ezt a nehéz döntést. Marics Petivel, a ValMar énekesével való kapcsolatáról korábban mi is írtunk (itt és itt is olvashatod – A Szerk.), bízunk benne, ez a szerelem átsegíti a nehézségeken.

Tóth Andi annyit tud, hogy nem távolodik el teljesen a szakmától, egy zenei kiadó kreatív igazgatójaként folytatja többek között pályafutását, illetve saját ruhamárkát tervez létrehozni. Elárulta azt is – így a rajongói talán kevésbé lesznek csalódottak-, hogy még néhány dala készülőben van, ezeket még megjelenteti, és ezután hagy fel teljesen a dalszerzéssel, zenéléssel, koncertekkel, énekléssel.

Szikora Róbert – aki Tóth Andit mentorálta az X-faktorban való szereplése alatt- szerint az énekesnő egyszerűen túlvállalja magát, plusz teljesen feleslegesen kommenteket nézeget. Ha ezen a kettőn tudna változtatni, talán nem jutott volna el idáig.

„Csak azt tudom mondani, hogy Andi borzasztóan fáradt. Egy komoly művészember, mint ő, hajlamos fekete-fehérben gondolkodni, amikor fáradt. Kellene egy pár nap, amikor kialussza magát. Neki is csak huszonnégy órája van, és azt gondolja, hogy ezt így lehet csinálni” – nyilatkozta a story.hu-nak az énekes. „Mi, művészek sokkal érzékenyebbek vagyunk. Adni kellene a fejére két nagy puszit, és mondani neki, hogy Andikám, nem olvashatsz híreket!„- olvasható Szikora Róberttől.

Az énekesnő számtalan pozitív visszajelzést kapott posztja alatt, ugyanakkor talán az egyik legfontosabbat managerétől, Tóth Istvántól, aki emiatt a döntése miatt (is) mérhetetlenül büszke az énekesnőre.

Mi, mint mindig továbbra is csak a legjobbakat kívánjuk Tóth Andinak és azt, hogy találja meg azt az utat magának, amelyben igazán kiteljesedhet és amely boldoggá teszi őt!

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Andi – Andee