Avril Juno

Avril Lavigne körül pezseg az élet

Az énekesnő március 13-án, most hétfőn este a kanadai Juno Awards díjátadón, amelyen a közönségdíjat is átvehette, éppen egy újabb előadót szeretett volna felkonferálni, amikor egy környezetvédő aktivistával került összetűzésbe. Mindemellett úgy néz ki, dokumentumfilmet hoz ki, talán a Disney+-ra, így az, hogy Kylie Jenner exével, Tygával jött össze, csak hab a tortán.

Az énekesnő március 13-án, most hétfőn este a kanadai Juno Awards díjátadón, amelyen a közönségdíjat is átvehette, éppen egy újabb előadót szeretett volna felkonferálni, amikor egy környezetvédő aktivistával került összetűzésbe. Mindemellett úgy néz ki, dokumentumfilmet hoz ki, talán a Disney+-ra, így az, hogy Kylie Jenner exével, Tygával (itt olvashatod e témában írt cikkünket – A szerk.) jött össze, csak hab a tortán.

Avril Lavigne még mindig csak 38 éves, de egy világ szeme előtt nőtt fel, mint oly’ sok tini pop- vagy filmsztárként indul tehetség. Legutóbb a kanadai Juno Awardson ismerték el és kapta meg a közönségdíjat, ugyanakkor egy kellemetlen incidens is érte. Éppen felkonferálni próbálta a következő előadót, amikor egy félmeztelen nő, aki környezetvédelemért vállalt aktivista szerepet, igyekezett megzavarni a kedélyeket.

Avril Lavigne először nem törődött a nővel, majd egyszerűen ennyit mondott neki: „Húzz a francba!”. Majd egy biztonsági őr letessékelte az aktivistát a színpadról.

Ahogyan arról nemrég mi is beszámoltunk, nyíltan felvállalta kapcsolatát is a rapper Tygával, miután szakított vőlegényével. Tyga 4 évig alkotott egy párt Kylie Jennerrel.

Most pedig az a hír járja, hogy az énekesnő az elmúlt 20 év kapcsán egy kitálalós, bevállalós dokumentumfilmet is készít, amely elképzelhető, a Disney+-on kap majd teret. Erről a The Sun adott hírt, kíváncsian várjuk a végeredményt.

A lead kép forrása: Facebook.com / Avril Lavigne