Az összeomlás szélén állt Oláh Ibolya

Az elmúlt években Oláh Ibolya szinte teljesen eltűnt a rivaldafényből. Úgy érzi, a média korábban ízekre szedte és kiforgatta a nyilatkozatait. Nemrég Geszti Péternek beszélt minderről.

Bár sok koncertje van és alapítványokat támogat a Petőfi- és Gundel-díjas énekesnő, a médiában nem szívesen szerepel. Hogy mennyire viselték meg a média ferdítései és mennyire életidegen volt számára az ismertséggel járó felhajtás, arról Geszti Péter Adom a napom című műsorában beszélt.

„A mai napig elevenen él bennem, milyen is volt, amikor a tiszadobi kislányból megasztár lett. Nagyon félelmetes volt az az új világ. Jöttek érdekes emberek, és olyan közvetlenül beszélgettek velem, mintha évek óta haverok lennénk. Nagyon érdekes volt, nem ismertem ezt a fajta közeget. Bevallom őszintén, majdnem bele is roppantam.”

– árulta el Ibolya, akinek akkor Anyácska is segített.

Fotó: YouTube/Palikék Világa

Az énekverseny után Oláh Ibolya tudatosan vissza is vonult, hogy átgondolja a történteket. Budapesttől csaknem 115 kilométerre, egy csendes kis kertvárosban éli a hétköznapjait, s előszeretettel kertészkedik, süt-főz. Közel tizenöt éve nem adott interjút, és tudatosan kerüli az újságírókat. Zenéket ír másoknak, stúdiózik, duettezik, koncertezik és színházban játszik. Idén szerepelt a Sztárban sztárban is, nemrégiben pedig a Csináljuk a fesztivált egyik adásában vállalt fellépést – még Balázs Klári is elérzékenyülve méltatta Ibolya alázatát és tehetségét.

fotó: MTVA-Csondor Kinga

Ha szívesen böngésznél zenei csemegéink között, látogass el IDE, és persze IDE!