Arénakoncertet ad a Kispál és a Borz

Lovasi Andrásék vicces favágós videóban jelentették be a hírt.

Jövőre, 2024. december 30-án történetük legnagyobb beltéri koncertjét adják az MVM Dome-ban, ahol a zenekar az alapfelállása (Lovasi András – ének, basszusgitár, Kispál András, gitár, Dióssy D. Ákos – billentyűk, Bajkai Ferenc – dob) izgalmas vendégzenészekkel és vendégénekesekkel bővül ki.

Az 1987-ben alapított gitárzenekar 10 stúdiólemez megjelentetése után, folyamatosan emelkedő sikereinek csúcsán köszönt el a közönségétől 2010-ben, hogy ígéretüket beteljesítsék, miszerint kreatív munka híján nem fognak saját maguk „tribute” zenekara lenni. A nosztalgiabulik helyett minden tag megtalálta a saját számítását.

Aztán 2022-ben a Kispál és a Borz bejelentette, hogy visszatérnek egy saját fesztiválon a Kispál on Orfűn, és megjelentettek két új dalt – kétség sem férhetett hozzá, hogy képesek voltak ott folytatni, ahol abbahagyták. 2023 májusában új lemezzel jelentkeztek Beszorult mondat címmel. Ugyanekkorra koncertet hirdettek a Budapest Parkba, melyre rekordgyorsasággal fogytak el a jegyek, és végül tartottak egy teltházas ráadásnapot is.

A Kispál és a Borz nemrég egy vicces favágós videóban jelentette be jövő évi MVM DOME-koncertjét, melyet itt is megnézhetsz. JEGYEK már kaphatók a 2024. december 30-i koncertre ITT!

cover: Kispál és a Borz_official Facebook