Radics Gigi különválik

Radics Gigi szakított gyermeke édesapjával

Radics Gigi kapcsán legutóbb októberben írtunk, akkor már két éves elmúlt kislánya, Bella Szófia. Párja, gyermeke édesapja Mikus Áron szobrászművész, akivel ugyan nem házasodtak össze, de jegyben jártak és természetesen gyermekük is egy életre összeköti őket. Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint külön folytatják útjukat.

Radics Gigi kapcsán legutóbb októberben írtunk (itt olvashatod el – A szerk.), akkor már két éves elmúlt kislánya, Bella Szófia. Párja, gyermeke édesapja Mikus Áron szobrászművész, akivel ugyan nem házasodtak össze, de jegyben jártak és természetesen gyermekük is egy életre összeköti őket. Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint külön folytatják útjukat.

A varázslatos hangú énekesnő már 2019 márciusa óta alkotott egy párt gyermeke édesapjával, ugyanakkor kapcsolatuk hivatalossá tételére nem került sor. Radics Gigiek kislánya múlt év októberében töltötte be második életévét, Bella Szófia tüneményes kislány, aki már bölcsődébe jár.

Hidegzuhanyként érhette a rajongókat az énekesnő tegnap kitett Instagram-posztja, amely az énekesnő és párja különválásáról szól:

Biztosak lehetünk benne, hogy a sorok között olvasható fájdalmas döntés Radics Gigi életének egyik, ha nem a legnehezebb pillanatában született. Mi a legjobbakat kívánjuk az egész családnak!

A lead kép forrása: Facebook.com / Gigi Radics