Nag Bogi férjhez ment és koncertje lesz

Férjhez ment Nagy Bogi énekesnő

Szinte hihetetlen, de még gyermekként, 13 évesen a TV2 műsorában, Az ének iskolájában, Caramel osztályában ismerte meg egy ország Nagy Bogi énekesnő nevét. A 21 éves énekesnő kezét tavaly nyáron kérte meg párja a Brooklyn hídon és nem is vártak tovább az esküvővel. A hírről az énekesnő social oldalain tájékoztatta rajongóit.

Szinte hihetetlen, de még gyermekként, 13 évesen a TV2 műsorában, Az ének iskolájában, Caramel osztályában ismerte meg egy ország Nagy Bogi énekesnő nevét. A 21 éves énekesnő kezét tavaly nyáron kérte meg párja a Brooklyn hídon és nem is vártak tovább az esküvővel. A hírről Nagy Bogi a social oldalain tájékoztatta rajongóit.

Nagy Bogi nemcsak gyönyörű, de nagyon tehetséges énekesnő, előadó. Nem véletlen, hogy a „Csináljuk a fesztivált!” műsorban is szerepelt.

Most pedig alig 8 évvel azután, hogy először feltűnt a kereskedelmi csatorna gyermek tehetségkutatójában, arról értesülhettünk, hogy Nagy Bogi férjhez ment szerelméhez:

Mi egész szerkesztőségünk nevében szívből gratulálunk az ifjú párnak és nagyon sok, boldog, egészségben és szeretetben együtt töltött évet kívánunk nekik!

Bogit egyébként szeptember 19-én, jövő kedden este láthatod, hallhatod az A38 hajón, 2. önálló budapesti koncertjén. Az eseményről bővebb infókért ide kattints. Jegyeket itt vehetsz.

A lead kép forrása: Facebook.com / Nagy Bogi