Pretty Woman premier

‘Pretty Woman’: musical premier a Madách Színházban

Már zajlanak a közönség előtti, színházi főpróbák a 'Pretty Woman' című, új előadásból a Madách Színházban. A Julia Roberts és Richard Gere nevével fémjelzett, minden idők egyik legromantikusabb történetét színpadra állító csapat fantasztikus nevekkel tűzdelt, a főszerepekben például Gubik Petra és Solti Ádám is szerepel. Természetesen februárig teltházzal megy az előadás.

Már zajlanak a közönség előtti, színházi főpróbák a ‘Pretty Woman’ című, új előadásból a Madách Színházban. A Julia Roberts és Richard Gere nevével fémjelzett, minden idők egyik legromantikusabb történetét színpadra állító csapat fantasztikus nevekkel tűzdelt, a főszerepekben például Gubik Petra és Solti Ádám is szerepel. Természetesen februárig teltházzal megy az előadás.

‘Pretty Woman’…Mindenki fülében ismerősen visszacsengő dallamok. Az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán. Nemcsak az énekes színművészekre, de a díszletre is rendkívül büszke a színház:

A hollywoodi csillogás káprázata mögött ezúttal is megmutatkozik a valóság a maga sajátos brutalitásában. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért lesz a gyökeresen eltérő világból érkező Vivian és Edward találkozása sorsfordító. Szerelmük hosszú utat jár be. Miközben eljutnak valódi önmagukhoz, megtalálják vajon egymást is?

Vivian szerepében láthatjuk: Arany Tímea, Gubik Petra és Zámbó Brigitta.

Edward szerepében láthatjuk: Pesák Ádám, Solti Ádám.

Happy Man (Mr. Thompson, Csapos, Mr. Hollister) szerepben láthatjuk: Borbély Richárd, Sánta László, Serbán Attila.

Tegnap már elindultak a közönség előtti főpróba előadások, hivatalosan szeptember 15-én, holnap lesz az előadás premierje. Gubik Petra, aki megnyerte a TV2 legutóbbi ‘Sztárban sztár!’ műsorát (erről itt és itt is eléred korábbi cikkeinket – A szerk.), izgatottan várja, hogy megmutathassák a közönségnek a darab magával ragadó csodáját:


Ide kattintva éred el a jegyeket, amelyeket érdemes beszerezz, mert már csak februárra vannak elérhető előadások.

A lead kép forrása: Facebook.com / Gubik Petra