Fotó: TV2

Izomszakadással táncolta végig Király Linda a Dancing with the Starst

Szombaton Király Lindától és Suti Andrástól búcsúztak a Dancing with the Stars nézői, ők kapták a legkevesebb szavazatot, azt viszont csak kevesen tudták, milyen fájdalmak árán táncolták végig a show-t.

Gelencsér Timi műsorvezető kiszúrta, hogy leülésnél fájdalmasan grimaszolt az énekesnő, amire később rá is kérdezett. Király Linda ekkor árulta el, hogy bordaközi izomszakadással bajlódott az adások során.

Tartottam magam, és szándékosan nem beszéltünk erről. Egyáltalán nem szomorkodom, hogy kiestünk. Nagyon hálás vagyok, mert sokat adott nekem ez a műsor. Többek között olyan mozgásformát, ami szerintem életem végéig tartani fog, ráadásul többet tudtam tanulni, nemcsak a táncról, hanem magamról is”

reflektált az elmúlt hetekre Linda, majd hozzátette, hogy a próbákon figyelmeztetnie kellett táncpartnerét, hogy ne nevettesse meg, mert akkor fájt neki leginkább, illetve, amikor köhögött.

Fotó: TV2/ DWTS

Linda egyébként hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt hetekben. Táncpartnere, András jó hatással volt rá:

„Tudtam már az első perctől, hogy kemény lesz vele, maximalista. De tudtam, hogy egy ilyen mesterre van szükségem, aki megmondja, mi a helyzet, és irányít! Az a jó, hogy nem tudunk egymásnak hazudni és nagyon jól tudjuk egymást motiválni. Más ember lettem! Rengeteget változtam, van önbizalmam, megszerettem magam, ez már egy másik Linda, a kiállásom is más!”

– részletezte.