Mától kaphatók a jegyek a MAJKA 360° koncertshow-ra!

MAJKA 360° -- A rapper elképesztő koncertshow-t ígér, melynek különlegessége, hogy a színpad a nézőtér közepén helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos produkciót.

A rajongók régóta várták, és most végre itt a lehetőség, hogy elcsípjenek egy páratlan zenei élményt. Majka, az ország egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb előadóművésze, aki egy elképesztő show-val teszi feledhetetlenné a 2024. március 23-át.

A koncert különlegessége, hogy a színpad a nézőtér közepén helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos show-t. Ez az első alkalom, hogy egy magyar előadó középszínpados koncerttel lép fel az MVM Dome-ban, és Majka büszkén vállalja ezt a kihívást. Hazánk első számú rapperét és legnépszerűbb televíziós arcát bemutatni már senkinek sem kell. Az is köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, nem ritkán formabontó attrakciók formájában. A „MAJKA 360°” koncert címe utal a térbeli élményre, amit a küzdőtér közepén elhelyezkedő színpad biztosít majd. 

„Komoly kihívás technikailag 360 fokban élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt”

– mondja a rapper, aki Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

Az MVM Dome impozáns létesítménye amfiteátrum jellegét tekintve tökéletes helyszín egy ilyen előadásra. A „Majka 360°” koncert több száz lámpa, extra hang- és vizuáltechnika segítségével rendhagyó csomagolásba tervezi berobbantani a Füttyöst, a Belehalokat, a Mindenki táncolt és még tucatnyi slágert úgy, hogy a hatalmas térben bárhol elhelyezkedő néző felejthetetlen élményben részesüljön.

A tavasz minden bizonnyal egyik legkiemelkedőbb koncertjére jegyek 2023. november 15-én, szerdán 11 órától kaphatók ITT! és IDE KATTINTVA is!

cover: broadway.hu