Király Linda klippremier

Dal- és klippremier – Király Linda: ‘Bánj velem szépen’

Király Linda kapcsán legutóbb a TV2-n ismét adásba kerülő Dancing with the Stars kapcsán írtunk, hiszen ő is azon zenész, énekes versenyző egyik, aki megméretteti tudását a táncparketten is. Király Linda új dala ezúttal komoly mélységekbe visz el minket.

Király Linda kapcsán legutóbb a TV2-n ismét adásba kerülő Dancing with the Stars kapcsán írtunk (ide kattintva eléred korábbi cikkünket – A szerk.), hiszen ő is azon zenész, énekes versenyző egyik, aki megméretteti tudását a táncparketten is. Király Linda új dala ezúttal komoly mélységekbe visz el minket.

Király Linda élete és munkássága kapcsán szinte már majdnem mindent megírtak a lapok, már amibe a művész betekintést engedett. Őszintén vallott például az elhíresült Himnuszos bakijáról (ennek kapcsán mi itt írtunk – A szerk.), ami azt gondoljuk már nem kellene, hogy bárkinek témát adjon.

Király Linda most nemcsak a DWTS színpadán vállalt szerepet, hanem társadalmi szinten is. Hiszen legújabb dala kapcsán a Blikk ‘Mizu?’ című online műsorában úgy nyilatkozott, hogy két bántalmazó kapcsolatban is volt része, ezért tud erről a témáról ilyen őszintén énekelni.

Itt éred el a riportot:

Király Linda ebben az interjújában is említi Iván Szandra énekes, zongorista, dalszerzőt, akivel a korábban írt exkluzív interjúnkban mi is hosszabban beszélgettünk. Szandra már itt említette Király Lindával és Závodi Marcellal közös munkáik lehetőségét és nagyon szerencsés egymásra találásukat.

Király Linda legutóbbi dala, a ‘Bánj szépen velem’ ennek a zeneszerző és szövegíró hármas együttműködésnek is az eredménye, itt hallgathatod meg:

Még sok-sok ilyen minőségi zenei együttműködésről szeretnénk hallani! Szeretettel gratulálunk az új szerzeményhez!

A lead kép forrása: Facebook.com / Linda Király