Jennifer Lopez fehérnemű

JLo az Intimissimi márka új reklámarca

Vannak nők, akik úgy képesek inspirálni másokat - nemcsak hölgyeket - hogy mindenféle erőltetett manír nélkül egyszerűen utat mutatnak, hogyan is lehet magunkra odafigyelni. Természetesen egy olyan világ - és popsztár, mint JLo így nemcsak a nőket inspirálja, hanem olyan cégeket is, mint az Intimissimi, aki az idén 54 éves dívát választotta most reklámarcként, vagy inkább testként.

Vannak nők, akik úgy képesek inspirálni másokat – nemcsak hölgyeket – hogy mindenféle erőltetett manír nélkül egyszerűen utat mutatnak, hogyan is lehet magunkra odafigyelni. Természetesen egy olyan világ – és popsztár, mint JLo így nemcsak a nőket inspirálja, hanem olyan cégeket is, mint az Intimissimi, aki az idén 54 éves dívát választotta most reklámarcként, vagy inkább testként.

Jennifer Lopez esszenciális kisugárzásáról, fantasztikus testéről, tehetségéről és arról a képességéről, hogyan tudja valamiképpen mindig jobbá tenni nemcsak a szűkebb környezetét, de munkásságával lényegében a világ egy részét is, valójában ódákat lehetne zengeni. Legutóbbi cikkeinket egyébként itt és itt éred el a popsztárról – A szerk.)

Fantasztikus fotókat osztott meg magáról az énekesnő, amelyben felfedi nemcsak lehengerlő alakját, hanem az Intimissimi fehérnemű márkával való közös kampányát is. Mikor máskor, mint a Nemzetközi Nőnap idejére időzítve!

Jennifer Lopez „This is Me…Now” videójáért ide kattints:

A lead kép forrása: Facebook.com / Jennifer Lopez