Molnár Tamás nélkülem

Klipajánló: Molnár Tamás x Bérczesi Róbert – ‘Nélkülem’

Molnár Tamás dalszerzői munkássága egyre nagyobb nyilvánosságot és elismerést kap, nem véletlenül. Majkával közös dala, az 'Azt beszélik a városban' az elmúlt 3 hónap alatt már átlépte a 7 millió letöltést csak a YouTuben. Farkas Izsákkal közös újabb szerzői estje is készülőben van májusra, és ha az említett hegedűművésszel legutóbbi közös dala nem lenne elég, pár napja megjelent Bérczesi Róberttel közös szerzeménye is 'Nélkülem' címmel.

Molnár Tamás dalszerzői munkássága egyre nagyobb nyilvánosságot és elismerést kap, nem véletlenül. Majkával közös dala, az ‘Azt beszélik a városban’ az elmúlt 3 hónap alatt már átlépte a 7 millió letöltést csak a YouTuben. Farkas Izsákkal közös újabb szerzői estje is készülőben van májusra, és ha az említett hegedűművésszel legutóbbi közös dala nem lenne elég, pár napja újabb szerzeménye, amelyet Bérczesi Róberttel közösen jegyez.

Csak kapkodjuk a fejünket, hiszen az egykor „csak” AFC (Anti Fitness Club) Tomiként a köztudatba került Molnár Tamás annyi oldalát és színes jelenlétét tapasztalhatjuk a zenei életben, amelyet nagyon jó látni, és főként hallani. Legutóbb a február 23-i Várkert Akusztik keretein belül állt színpadra Farkas Izsákkal, akivel közös ‘Mondd’ című dalához mi is írtunk klipajánlót (ide kattintva eléred – A szerk.).

Molnár Tamás képei arról árulkodnak, hogy ez az est is telt házzal ment:

Ezen az estén a jelenlévő tisztelt közönség hallhatta először – ahogyan Molnár Tamás nevezte – a Hiperkarma hősével, Bérczesi Róberttel közös ‘Nélkülem’ című dalát, amelynek most megjelent a klipje is:

Ez a dal valóban zseniális, amelynek zenéjét Molnár Tamás Bérczesi Róberttel, szövegét pedig Müller Péter Sziámival közösen jegyzi.

Nem csoda, ha május 25-én újabb szerzői estet ad (ide kattintva eléred az eseményt – A szerk.), előtte pedig a Hiperkarma NAPIDALOK elnevezésű igazán fergeteges előadói és zeneszerzői sort felvonultató, április 19-i eseményén is meghívott előadó lesz az Akváriumban (a koncertről bővebb infót itt keress – A szerk.).

Slusszpoénként a VIASAT3-on is trollkodik kicsit ezen a héten a konyhában, érdemes odakapcsolj:

Gratulálunk az énekes minden eddigi sikeréhez és várjuk a folytatást!

A lead kép forrása: Facebook.com / Molnár Tamás