Jennifer Lopez és Ben Affleck közös tetkója

Tetkót varratott magára Valentin nap alkalmából Jennifer Lopez és Ben Affleck

A 2022 augusztusában egybe kelt hírességeknek ez volt az első Valentin napja házaspárként, amit közös tetkóval ünnepeltek meg. Míg J.Lo a bordáján, addig színész férje a hóna alatt örökítette meg szerelmüket és elköteleződésüket. (Fotók a cikkben)

A 2022 augusztusában egybe kelt hírességeknek ez volt az első Valentin napja házaspárként, amit közös tetkóval ünnepeltek meg. Míg J.Lo a bordáján, addig színész férje a hóna alatt örökítette meg szerelmüket és elköteleződésüket. (Fotók a cikkben)

Az utóbbi időben a szórakoztatóiparban mindenki a Jennifer Lopez és Ben Affleck közötti románcról beszél, hisz az ikonikus páros 2021-ben újra egymásra talált, és a múlt nyár végén írtunk róla, hogy Jennifer Lopez másodszor is igent mondott Ben Afflecknek, azóta pedig úgy tűnik, dúl a szerelem a házaspár között.

Február 14-én, a szerelmesek napján, Valentin napon a közösségi oldalain tette közzé Jennifer, hogy közös tetkóval pecsételték meg elköteleződésüket egymás melllett. A romantikus képek között láthatjuk J.Lo és Ben friss tetkóit is, amihez kommentként csak ennyit írt az énekes-, színésznő:

Elkötelezettség ♾️ Boldog Valentin napot szerelmem 🤍”

Jennifer Lopez és Ben Affleck első találkozása 2001-ben történt, amikor az „Állj mellém” című filmjüket forgatták. Lopez akkoriban egy másik hírességgel, Sean Combs-szal volt együtt, azonban amikor Lopez és Affleck együtt dolgoztak, gyorsan megkedvelték egymást, és hamarosan szerelembe estek.

A kapcsolatuk nagyon intenzív volt, és gyorsan haladtak előre. Egy évvel később, 2002-ben Affleck megkérte Lopez kezét, és a páros eljegyzését hosszasan vitatták a médiában. Azonban a pár végül nem kelt egybe, és 2004-ben szakítottak.

Azóta mindkét színész több más kapcsolatot is átélt, de a rajongók mindig reménykedtek abban, hogy a két sztár újra összejön. Csaknem egy évtizedet kellett várni, hogy valami varázslat folytán a páros újra egymásra találjon. Az első hírek arról, hogy a két sztár ismét összejött, 2021 elején jelentek meg. Előbb közös nyaralás, majd karácsonyi lánykérés, azt követően pedig 2022. augusztus 22-én házasság következett.

A friss poszt futótűzként terjed a közösségi csatornákon és pár óra leforgása alatt több millió kedvelést, valamint 15 ezernél is több kommentett kapott, melyek természetesen csakis támogató, gratulációkat és bíztatást közvetítő üzenetek, ugyanis sokan örülnek annak, hogy a két sztár újra egymásra talált, és remélik, hogy ezúttal örökre együtt maradnak, ahogy azt J.Lo oldalán lévő fektetett nyolcas is jelzi.

Gratulálunk mi is a párnak és hosszú, boldog házaséletet kívánunk nekik!

Lead kép forrása: Facebook / Jennifer Lopez