Rihanna wakanda forever

Magyar kesztyűt viselnek a tengerentúli sztárénekesek

A nemrég 35. születésnapját ünneplő Rihanna Halftime Showjáról már több ízben is írtunk, arról viszont nem tettünk még említést, hogy nem akármilyen kiegészítővel dobta fel outfitjét. A magyar származású Gáspár Dóra az amerikai kontinensen már elnyerte a 'Queen of Gloves' címet, hiszen a legnagyobb hírességek rendelik meg tőle exkluzív darabjaikat.

A nemrég 35. születésnapját ünneplő Rihanna Halftime Showjáról már több ízben is írtunk (itt és itt is olvashatsz róla – A szerk.), arról viszont nem tettünk még említést, hogy nem akármilyen kiegészítővel dobta fel outfitjét. A magyar származású Gáspár Dóra az amerikai kontinensen már elnyerte a ‘Queen of Gloves’ címet, hiszen a legnagyobb hírességek rendelik meg tőle exkluzív darabjaikat.

Rihanna mellett többek között Miley Cyrus, Lady Gaga és Ariana Grande, vagy épp Selena Gomez outfitjét is kiegészítette már Gáspár Dóra, a kesztyűk királynője, akinek Los Angelesi műhelyében számos híresség megfordult már, imádják a munkáit.

Dóra munkáját a Halftime Shownak köszönhetően közel 113 millió ember láthatta.

Dorothy Gáspárnak köszönhetően tehát a pécsi KARMA kesztyű így lehetett már több alkalommal is Rihanna viseletének ékköve, a Super Bowl félidei showja előtt például legutóbb a Fekete Párduc 2. (Wakanda Forever) filmpremierjén is.

Gratulálunk a tervezőnek fantasztikus munkáihoz!

A lead kép forrása: gaspargloves.com