Miley Cyrus új klipajánló

Klipajánló – Miley Cyrus: Used To Be Young

Alig több, mint 7 órával a megjelenés után már több, mint 1 millióan töltötték le Miley Cyrus legújabb szerzeményét csak a YouTube-on. Miley kapcsán aggasztó hírek is érkeztek a közelmúltban, ám úgy tűnik, a legújabb dalát megelőző fényes kampány, illetve édesanyja esküvőjén való koszorúslány szerep szerint is minden rendben vele.

Alig több, mint 7 órával a megjelenés után már több, mint 1 millióan töltötték le Miley Cyrus legújabb szerzeményét csak a YouTube-on. Miley kapcsán aggasztó hírek is érkeztek a közelmúltban (erről itt és itt is írtunk – A szerk.), ám úgy tűnik, a legújabb dalát megelőző fényes kampány, illetve édesanyja esküvőjén való koszorúslány szerep szerint is minden rendben vele.

Miley stílusosan, Micke egeres Disney pólóban vette fel a legújabb klipjét, ezzel is jelezve, honnan indult karrierje. A Disney Csatornán Hannah Montanaként köztudatba robbant, majd édesapjához (Billy Ray Cyrus country énekes és zenész) és keresztanyjához (Dolly Parton nyolcszoros Grammy-díjas country- és pop énekesnő) híven szintén világhírnevet szerzett Miley Cyrus immár 30 évesen egyre felfelé ívelő, saját karriert tudhat magáénak.

De koncertjein sem feledkezik meg arról, és nagyon büszke is arra, hogy Hannah Montanaként, tinik bálványaként vált ismertté.

Tulajdonképpen ez a legújabb, Miley állítása szerint optimista dal is ennek az útnak az esszenciája, amelyre az énekesnő rendkívül büszke is, Instagram-posztaiból is ez derül ki:

Mindezek mellett hírek érkeztek Miley édesanyjának magánéleti mozzanatairól is. Tish Cyrus ugyanis 4 hónap jegyben járás után férjez ment a Szökés című sorozatnak is köszönhetően, világhírnevet szerzett Dominic Purcell színészhez. A menyegzőn pedig többek között Miley is szerepet kapott, ő volt az egyik koszorúslány:

Ha kíváncsi vagy az új dalra, csak kattints ide:

A lead kép forrása: Facebook.com / Miley Cyrus