Miley Cyrus szekta

Hová tűntél Miley Cyrus?

Mint ahogy korábbi cikkünkben mi is megírtuk, 2023. január 12-én jelent meg Miley Cyrus 'Flowers' című dala, amely világsikert aratott. Ez nem kifejezés, egészen konkrétan az énekesnő történelmet írt a Spotify-on, mert ez a szám volt az első, amely minden idők leggyorsabb, legnagyobb sikere lett: május 5-én jött a hír, hogy a zenei megosztón a leggyorsabban érte el az egymilliárd letöltést a szerzemény.

Mint ahogy korábbi cikkünkben mi is megírtuk, 2023. január 12-én jelent meg Miley Cyrus ‘Flowers’ című dala, amely világsikert aratott. Ez nem kifejezés, egészen konkrétan az énekesnő történelmet írt a Spotify-on, mert ez a szám volt az első, amely minden idők leggyorsabb, legnagyobb sikere lett: május 5-én jött a hír, hogy a zenei megosztón a leggyorsabban érte el az egymilliárd letöltést a szerzemény.

Joggal gondolhatnánk, hogy ezután a zajos siker után Miley Cyrus sorra koncertezik, bár erről korábban is olvashattunk, hogy nem feltétlen a világkörüli turnék híve az egykor Hannah Montanaként a Disney Csatornán megismert sztár (legutóbbi anyaginkat itt és itt éred el Miley kapcsán – A szerk.). A tavaly 30. születésnapját ünneplő (köszöntőnket itt éred el – A szerk.) Miley valódi sztárcsaládba született, apja Billy Ray Cyrus countryénekes és dalszerző, keresztanyja pedig az a nyolcszoros Grammy-díjas country- és pop énekesnő, színésznő és dalszerző Dolly Parton, akivel legutóbb együtt vezették az amerikai NBC újévi show műsorát:

Miley egyértelműen korunk egyik legtehetségesebb előadóművésze, és énekesnője. 2006-ban robbant be a köztudatba mint Hannah Montana. A sorozatnak óriási sikere volt, gyerekek milliói imádták, Miley Cyrus pedig az emberek szeme láttára nőtt fel.  A sorozat óriási sikere után kiépített egy lenyűgöző zenei karriert, aminek köszönhetően levetkőzte a gyereksztár szerepét, és beírta magát a zenei történelembe.

Nem kis túlzással ez a világhírnév a legnagyobb márkákat is folyamatos kollaborációra ösztönzi az énekesnővel, egyik legutóbbi együttműködése például a GUCCI márkával történt:

Sajnos Miley magánélete nem alakult olyan fényesen, mint karrierje.  Az elmúlt időszakban fájdalmas szakításon, és rengeteg csalódáson ment keresztül. Liam Hemsworth-szel 10 év együttjárás, és közel két év házasság után szakítottak. A szakítás ugyan megrázta az énekesnőt, de márciusban debütáló ‘Flowers’ című dala és a Disney+-on megjelent koncertjének hangzatos sikere után mindenki biztosra vette, hogy hamarosan visszatér. Ez sajnálatos módon nem így történt.

Május közepe-vége óta az énekesnő szinte teljes mértékben eltűnt. Nem vesz részt hivatalos eseményeken, nem kommunikál a rajongóival, nem ad koncerteket és az Instagram-profilja is olyan, mintha átkerült volna valaki más kezébe. Az említett social felületen utoljára május 24-én tett ki személyesebb „közleményt”. Ebben többek között arról ír, hogy a rajongói tudhatják, hogy a karrierje során mindig vannak időszakok, amikor megújul. Az, hogy éppen nem koncertezik, nem jelenti azt, hogy nem kapcsolódik velük, sőt. Ugyanakkor beszédes a kép bal felső sarka, mert legutóbb megjelent albuma szerint ‘Endless Summer Vacation’-n, azaz soha véget nem érő nyári vakáción van, de ha figyelmesen megnézzük, ezt az üzenetet a mennyországból küldte…

Május 26-án történt az utolsó bejegyzése az Instagramon, amely a British Vogue reklámját rejti magában – itt jelent meg legutóbb extravagáns fotósorozat az énekesnőről-:

De ennek már közel 2 hónapja, pedig Miley igen aktív résztvevője a felületnek, több, mint 200 millió profil követi csak ezen az egy csatornán.

Ekkoriban még a ‘Flowers’ után megjelent ‘Jaded’ című klipje, amelyet mai napig nagy sikerrel játszanak a rádiók világszerte:

Ezt a klipet már 15 millióan töltötték le csak a YouTube-csatornáján.

Sokan úgy vélik Miley-t magába szippantotta egy szekta. A feltételezés elsőre sokkoló, de korántsem légből kapott az ötlet. Ugyanis rajongók utánajártak, hogy Miley mostanában sok időt tölt két lány társaságában, akik bizonyítottan a Modern Mystery School szekta tagjai. A két lánnyal (Lily, Blue) Miley a ‘Flowers’ forgatása után találkozott, és feltehetőleg ekkor kérték meg őt arra, hogy csatlakozzon ehhez a szektához. Egyes információk szerint bár iskolaként aposztrofálja magát az „intézmény”, itt állítólag gyógyítókat képeznek, akiket pedig arra ösztönöznek, hogy minden évben vegyenek részt bizonyos áldozatokon. Hab a tortán, hogy a folyamat részeként aláíratnak velük egy olyan szerződést is, amely leszögezi, hogy a szektában történtekről senkivel nem beszélhetnek. Hogy mindebből mi igaz, az élet és az idő megválaszolja, és remélhetőleg Miley is.

Az tény, hogy az énekesnőről sajnos alig tudni valamit, ami miatt a rajongók egyre jobban aggódnak érte. Bízunk benne, hogy családja és barátai mellette állnak és hamarosan kiderül, mi történik Miley Cyrusszal.

A cikk szerzői: Sz. Natália, KMD

A lead kép forrása: Facebook.com / Miley Cyrus