Taylor új albuma 1989

Taylor Swift gőzerővel dolgozik legújabb albumán

Taylor Swiftről a július 7-én megjelent, legutóbbi albuma kapcsán írtunk. A rajongók már régóta feltételezik, hogy Taylor Swift következő lemeze a 1989 (Taylor's Version) lesz. Koncertturnéja közben az énekesnő megerősítette a pletykákat, és elárulta, hogy az album 2023. október 27-én debütál – pont 9 évvel az eredeti album megjelenése után.

Taylor Swiftről a július 7-én megjelent, legutóbbi albuma kapcsán írtunk (itt olvashatod – A szerk.). A rajongók már régóta feltételezik, hogy Taylor Swift következő lemeze a 1989 (Taylor’s Version) lesz. Koncertturnéja közben az énekesnő megerősítette a pletykákat, és elárulta, hogy az album 2023. október 27-én debütál – pont 9 évvel az eredeti album megjelenése után.

A jelenleg egyik legnépszerűbb és egyben legsikeresebb női előadó jelenleg is Észak-amerikai turnéján van és kápráztatja el közönségét (korábbi cikkeinkért az énekesnőről ide, ide és ide kattints – A szerk.).

Észak-amerikai koncertsorozatának utolsó szakaszában Taylor Swift bejelentette, hogy már „nagyon-nagyon-nagyon-nagyon régóta” tervez valamit, ahogy az új albuma borítója megjelent mögötte. A képet azóta Instagram-feedjében is rögzítette, illetve albumról eddig 2 számot 48-48 órán keresztül elérhetővé tett ideiglenesen a weboldalán rajongói számára.

A borítón Taylor Swift ikonikus vörös rúzsában szerepel, amint sirályokkal körülvéve mosolyog az égre. A művész izgatottan osztotta meg örömét a social világban: „Hogy teljesen őszinte legyek, ez a LEGKEDVENCEBB újrafelvételem, amit valaha készítettem, mert az 5 új kiadatlan szám egyszerűen őrület.” Taylor Swift idáig vezető útja igazán rögös volt.

Az album újrakiadását megakasztotta a „Shake It Off” per, amelyben két dalszerző szerzői jogok megsértésével vádolta az énekesnőt. Az ügyet azonban tavaly decemberben egy bíró elutasította, így nem került sor bírósági tárgyalásra.

Kívánjuk, hogy Taylor Swift karrierje csak még inkább felfelé íveljen, fantasztikus előadó. Hallgass bele legutóbb klippel is megjelent utolsó dalába (‘I Can See You‘):

Szerző: T.Napsugár

A lead kép forrása: Facebook.com / Taylor Swift