Meghökkentő ruhában jelent meg Ariana Grande az Oscar-gálán

Magyar idő szerint március 11-én hajnalban vette kezdetét a 96. Oscar-díjátadó. Az eseményre szokás szerint feltűnőbbnél feltűnőbb ruhákban érkeztek a hírességek, így Ariana Grande énekesnő is.

Nehéz szavakat találni arra a szettre, amit Ariana Grande viselt a gála vörös szőnyegén. A hosszú halványrózsaszín kreáció egyszerre volt drámai és meghökkentő – összefogva úgy festett, mintha az énekesnő egy paplannal a kezében sétálgatott volna. Ki is kiáltották az Oscar-gála legízléstelenebbül öltözött résztvevőjének, ami enyhén szólva is bántó. Talán kijelenthető, hogy sokan szeretnének úgy kinézni, mint Grande, és bármit is visel, abban gyönyörű és erőteljes kisugárzású.

fotó: Sarah Morris

Az énekesnő új albuma, az Eternal Sunshine május 8-i megjelenése után szintén céltáblává vált: a rajongók a dalszövegek mögöttes jelentését latolgatták, mivel Ariana több dalában kiemeli a szerelmi életét. (Kapcsolata véget ért Dalton Gomezzel, és elkezdődött románca Ethan Slaterrel – a szerk.) Néhány rajongó a közösségi médián keresztül írt nem túl kedves üzeneteket Gomezről, szerencsétlenségükre azonban Grande beleállt a dologba, és megkérte őket, hogy hagyják ezt abba:

…”bárki, aki gyűlölködő üzeneteket küld az életemben lévő embereknek az album értelmezése alapján, az nem támogat engem, és abszolút az ellenkezőjét teszi annak, amit én valaha is bátorítanék (és teljesen félreértelmezi a zene mögötti szándékot is).

Ha szívesen olvasnál ehhez hasonló tartalmakat, látogass el IDE és IDE!